Kino naujienos

Naujame „Deadpool ir Ernis“ anonse Ryan Reynolds ir Hugh Jackman superherojai susivienija, kad išgelbėtų pasaulį

Kino studija „Marvel“ balandžio 22 dieną pristatė naują būsimo Ryan Reynolds ir Hugh Jackman poros superherojų filmo „Deadpool ir Ernis“ (angl. „Deadpool & Wolverine“) anonsą.

Pirmajame oficialiame veiksmo ir nuotykių komedijos „Deadpool ir Ernis“ anonse, pasirodžiusiame šių metų vasario mėnesį, buvo tik trumpas žvilgsnis į legendinį Hugh Jackman Iksmenų personažą Ernį. Naujajame anonse aktoriaus Ryan Reynolds personažas Veidas Vilsonas, dar žinomas kaip stereotipus laužantis superherojus Deadpool, prieina prie Ernio bare, siekdamas įdarbinti jį, kad padėtų išgelbėti pasaulį.

Po dviejų veikėjų tarpusavio dvikovos, Deadpool iš paslaptingo Matthew Macfadyen personažo sužino, kad ši Ernio versija pralaimėjo kovą ankstesniuose nuotykiuose su Iksmenais. Vis dėlto, panašu, kad Deadpool galiausiai užverbuoja į pensiją išėjusį Hugh Jackman superherojų, nes filmo anonso pabaigoje pora kartu įsitraukia į jau trečiąjį veiksmo ir komedijos kupiną Deadpool nuotykį.

Trečiasis Deadpool personažo filmas „Deadpool ir Ernis“ žymi pirmąjį Iksmenų serijos įrašą „Marvel“ kino visatoje. Ankstesnius serijos filmus prodiusavo ir platino kino studija „20th Century Fox“, kol 2019 m. kino studija „Disney“ įsigijo studiją ir teisę įtraukti Deadpool bei kitus Iksmenų personažus į bendrą „Marvel“ kino visatą.

Artimi bičiuliai tikrame gyvenime, aktoriai Ryan Reynolds ir Hugh Jackman dar 2022-ųjų metų rugsėjį patvirtino, jog H. Jackman sutiko dar kartą suvaidinti Ernio vaidmenį. Aktoriai taip pat patikslino, kad netrukus kinuose pasirodysiantis filmas „Deadpool ir Ernis“ nepaneigs įvykių iš 2017 m. filmo „Loganas“ (angl. „Logan“), kuris anksčiau atrodė kaip paskutinis Hugh Jackman pasirodymas superherojų franšizėje, kurioje jis pirmą kartą pasirodė dar 2000 metais.

Kartu su naujuoju filmo anonsu aktorius Ryan Reynolds pasidalijo keliais juokeliais savo „Instagram“ paskyroje, kalbėdamas apie klasikinį kino studijos „Disney“ animacinį filmą „Bembis“ ir Hugh Jackman personažą Ernį, kad „surado vaikiną, kuris nužudė Bembio motiną“.

Aktorius Ryan Reynolds socialinėje žiniasklaidoje taip pat pasidalijo vienu iš naujųjų filmo veikėjų plakatų, antraštėje parašydamas: „Pakabinkite Luvre“.

Be Ryan Reynolds, Hugh Jackman ir Matthew Macfadyeno, veiksmo ir nuotykių komedijoje „Deadpool ir Ernis“ taip pat vaidina Emma Corrin, Morena Baccarin, Rob Delaney, Leslie Uggams bei Karan Soni.

„Deadpool ir Ernis“ Lietuvos kinuose nuo liepos 24 d.