Kino naujienos

„Bjaurusis aš 4“ anonse Gru su jaunėliu sūnumi susivienija prieš keršto siekiantį piktadarį

Kino studija „Illumination“ pristatė animacinio filmo „Bjaurusis aš 4“ (angl. „Despicable Me 4“) anonsą. Liepos mėnesį Lietuvos kinuose pasirodysianti animacinė veiksmo komedija visai šeimai bus jau šeštoji itin sėkmingos „Bjaurusis aš“ franšizės dalis, kuri taip pat apima „Pakalikų“ subfranšizę.

Naujajame filme sugrįžta legendiniai originalios franšizės veikėjai, įskaitant kadaise super-piktadarys Gru, jo žmona Liusė bei jų įvaikintos mergaitės – Margo, Edita ir Agnesė – bei, žinoma, visų žiūrovų pamilti geltonieji pakalikai.

Kartu su ankstesniuose filmuose supažindintais veikėjais, animacinio filmo „Bjaurusis aš 4“ anonse taip pat pristatomas naujas šeimos narys – Gru jaunesnysis. Skirtingai nei santykiai su įvaikintomis dukromis, atrodo, kad Gru jaunesnysis ne visai sutaria su tėčiu. Vis dėlto visos šeimos laukia nuotykiai, kurie suteiks tėvui ir sūnui šansą užmegzti artimesnį ryšį, kai jie susidurs su keršto siekiančiais piktadariais Maksimu Le Malu bei jo fatališka moterimi Valentina.

Filmo anonse Superslaptos organizacijos direktorius Silas Ramsbotomas suranda ir įspėja Gru apie iš kalėjimo pabėgusius superblogiečius. Be to, anonsas taip pat atskleidžia, kad Maksimas Le Malas turi istoriją su Gru, kuri dar nebuvo parodyta „Bjaurusis aš“ franšizėje.

Nors nežinoma, ką padarė Gru, kad Le Malas nori atkeršyti, tačiau yra keletas galimų paaiškinimų. Gali būti, kad Gru išdavė Le Malą, kai pasikeitė ir iš blogiečių perėjo į geriečių gretas. Panašu, kad Le Malas ilgus metus buvo įkalintas, o jo istorija bus pagaliau pratęsta filmui „Bjaurusis aš 4“ pasirodžius kino teatruose.

Po 2022 m. filmo „Pakalikai 2“ (angl. „Minions 2“), pasakojančio apie jaunąjį Gru ir jo kelionę siekiant tapti didžiausiu pasaulyje piktadariu, sėkmingiausia kino istorijoje tapusi animacinė franšizė „Bjaurusis aš“ neketina sustoti ir pradeda naują skyrių, kuriame taip pat numatomas ir trečiasis „Pakalikų“ filmas.

Lietuviškai dubliuota animacija visai šeimai „Bjaurusis aš 4“ kinuose nuo liepos 5 d.