Kino naujienos

Ryan Reynolds prisijungia prie „Marvel“ kino visatos „Deadpool ir Ernis“ filmo anonse

Kino studija „Disney“ pristatė vieno laukiamiausių 2024-ųjų metų filmų – „Deadpool ir Ernis“ (angl. „Deadpool & Wolverine“) – anonsą.

Trečiasis „Deadpool“ franšizės filmas „Deadpool ir Ernis“ žymi pirmąjį Iksmenų serijos įrašą „Marvel“ kino visatoje. Ankstesnius serijos filmus prodiusavo ir platino kino studija „20th Century Fox“, kol 2019 m. kino studija „Disney“ įsigijo studiją ir teisę įtraukti Deadpool bei kitus Iksmenų personažus į bendrą „Marvel“ kino visatą.

Šią vasarą kinuose pasirodysiančiame filme „Deadpool ir Ernis“ aktorius Ryan Reynolds sugrįš kaip neatsakingasis Deadpool personažas Veidas Vilsonas, prie kurio prisijungs superherojų pasaulį kuriam laikui palikęs aktorius Hugh Jackman, kaip mutantas Loganas-Ernis, paskutinį kartą matytas 2017 m. pasirodžiusiame dešimtajame „Iksmenų“ serijos filme ir trečioje bei paskutinėje „Ernio“ trilogijos dalyje.

Naujame filmo „Deadpool ir Ernis“ anonse, Deadpool švenčia gimtadienį, kol jo nepertraukia amerikiečių satyrinio draminio televizijos serialo „Palikimas“ (angl. „Succession“) žvaigždė, aktorius Matthew Macfadyen, filme vaidinantis „Laiko svyravimo institucijos“, vardu „Paradoksas“, agentą.

„Tai tavo šansas tapti didvyriu tarp didvyrių.“ – filmo anonse sako aktoriaus Matthew Macfadyen personažas, kreipdamasis į Deadpool.

„Užuodžiu, kur link suki, sensėjau. Tavo kino visatėlė netrukus pasikeis amžiams.“ – anonse sąmoningai linksėdamas jam atsako Deadpool. Ir jis nemeluoja.

Filmas „Deadpool ir Ernis“ taps pirmuoju „Marvel“ kino visatos filmu su N-16 cenzu, taip pat Deadpool personažas oficialiai prisijungs prie „Marvel“ šeimos – iki šiol jis priklausė Iksmenų visatai, kuri gyveno atskirame pasaulyje, kol „20th Century Fox“ studijos neįsigijo „Disney“.

Filmo anonso pabaigoje sužeistas Deadpool guli ant žemės ir prašo pagalbos. Netrukus pasirodo Hugh Jackman Ernio nagų šešėlis, o Deadpool komiškai permąsto savo pagalbos prašymą.

Viso filmo anonso metu pateikiama žinutė: „Kiekvienas [herojus] nusipelno laimingos pabaigos.“

Filmas „Deadpool ir Ernis“ taip pat bus vienintelis „Marvel“ kino visatos filmas 2024 kalendoriniais metais, tačiau kino studija „Disney“ neabejoja jo sėkme.

Veiksmo komedija „Deadpool ir Ernis“ Lietuvos kinuose nuo liepos 24 d.