N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.
Spy x Family Code: White
Spy x Family Code: White (2024)
Žanras: Anime
Sukurta: Japonija
Platintojas: Piece of Magic Entertainment
Kino teatruose nuo: 2024-05-03
Trukmė: 1h 50 min
Cenzas: N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.

„Spy x Family Code: White“. Viena populiariausių visų laikų manga serijų atkeliauja į „Forum Cinemas“ didžiuosius kino ekranus.

Loidas yra šnipas. Kad jo priedanga būtų kuo įtikinamesnė, vaikinas priverstas susiorganizuoti sau šeimą: žmoną Jorę ir įdukrą Aniją. Ko Loidas nežino – kad abi jo „šeimos“ merginos irgi ne iš kelmo spirtos: Jorė yra samdoma žudikė, o Anija turi telepatijos dovaną. Kitaip tariant, Loidas nieko neįtaria apie Jorės darbelius, pastaroji nenutuokia, ką veikia Loidas, o Anija viską žino, bet kaip nuovoki ir atsargi mergaitė, laiko liežuvį už dantų.

Vykdydamas eilinę misiją, Loidas išsiveža savo „šeimą“ atostogų į slidinėjimo kurortą. Ten jis turi susekti ir pavogti mikrofilmą, kurio turinys, jei pakliūtų į rankas netinkamiems žmonėms, gali sukelti pasaulinio masto konfliktą. Tačiau Loidą aplenkia Anija. Tiesa, visiškai nesistengdama – galų gale, argi tai jos kaltė, kad mikrofilmo savininkai jį paslėpė triufelyje?! Žodžiu, dabar mikrofilmas paslėptas nebe triufelyje, o mergaitėje, kurią ima vaikytis žiauriausi pasaulio galvažudžiai. Loidas su Jore gal ir apsimetėliai, bet tikrai ne tokie, kurie leistų taip nepagarbiai ir įžūliai elgtis su jų įdukra. Šnipas ir samdoma žudikė stoja į kovą...

Manga serija „Šnipas ir šeima“ (Spy x Family) buvo pradėta leisti 2019 m. kovo mėnesį specialioje mobiliojoje programėlėje ir internetiniame puslapyje. Kas dvi savaites pasirodydavę herojų nuotykiai buvo labai palankiai įvertinti ir gerbėjų skaičius ėmė sparčiai augti. Neliko nuskriausti ir popierinės manga šalininkai: iki šiol jau išleista 13 „Spy x Family“ „tankōbonų“ (taip vadinama spausdintinė anksčiau internete publikuotos manga versija). Šiuo metu parduota jau daugiau nei 34 milijonai šio komikso egzempliorių – kitaip tariant, „Spy x Family“ yra viena sėkmingiausių visų laikų manga serijų. Du sezonus „apšilusi raumenis“ televizijoje (serialas buvo pradėtas kurti 2022 m.), charizmatiškoji šeimynėlė pagaliau atkeliauja ir į didžiuosius ekranus!

Filmas visiems manga ir anime gerbėjams – „Šnipas ir šeima. Kodas: balta“ (Spy x Family Code: White) į didžiuosius „Forum Cinemas“ ekranus atkeliauja jau pirmąjį gegužės savaitgalį – nuo gegužės 3 dienos.

Specialusis seansas originalo (japonų) kalba su angliškais subtitrais.

---

He's a spy. She's an assassin. Together, Loid and Yor keep their double lives to themselves while pretending to be the perfect family. However, their adopted daughter Anya, a telepath, knows both of their exciting secrets unbeknownst to them. While under the guise of taking his family on a weekend winter getaway, Loid's attempt to make progress on his current mission Operation Strix proves difficult when Anya mistakenly gets involved and triggers events that threaten world peace!

Movie is in japanese language with english subtitles.

Director: Takashi Katagiri

© 2023 SPY x FAMILY The Movie Project © Tatsuya Endo/Shueisha