Kino naujienos

John Krasinski pasitelkė įsivaizduojamus dukterų draugus komedijoje „Nematomi draugai“

Amerikiečių aktorius ir režisierius John Krasinski, kartu su žmona, aktore Emily Blunt, auginantis dvi mažametes dukras, sako, kad jo naujojo filmo, komedijos visai šeimai „Nematomi draugai“ (angl. „IF: Imaginary Friends“), idėja kilo jam tapus „nuostabios vaikų vaizduotės kosmoso“ liudininku.

„Mane taip sužavėjo mano vaikų vaizduotės pasaulis. Nesvarbu, ar tai būtų žaidimas, ar tai būtų piešimas , ar tai būtų koks nors kitas menas, jie visuomet aiškiai įsigilinę į savo vaizduotę.“ – aiškina aktorius ir režisierius John Krasinski. „Begalinė vaikų vaizduotė buvo ta vieta, kurią troškau aplankyti.“

Išgarsėjęs dėl Džimo Halperto vaidmens NBC televizijos seriale „Biuras“ (angl. „The Office“), aktorius John Krasinski pastaruoju metu dirbo režisieriaus kėdėje su siaubo franšize „Tylos zona“ (angl. „A Quiet Place“).

„Sugalvojau, kad reikia sukurti filmą savo vaikams. Kadangi „Tylos zona“ mūsų namuose turi N-40 cenzą, o tai reiškia, kad jie nepažiūrės šio siaubo filmo, iki kol jiems nebus 40 metų. Aš supratau , kad turėčiau sukurti jiems filmą.“ – juokaudamas sako John Krasinski.

Naujasis filmas „Nematomi draugai“, kurį parašė, režisavo, prodiusavo ir kuriame vaidina pats John Krasinski, negali dar labiau skirtis nuo tikru hitu tapusios siaubo franšizės „Tylos zona“.

Komedijoje visai šeimai „Nematomi draugai“ pagrindinė herojė, mergaitė Elizabet (akt. Cailey Fleming) netikėtai suprato, kad ji gali regėti visų vaikų įsivaizduojamus draugus. Pasinaudodama savo naująją supergalia ir padedama kaimyno (akt. Ryan Reynolds) mergaitė, leidžiasi į magišką nuotykį, kuriame bando vėl susieti „nematomus“ draugus su jau užaugusiais savo vaikais.

„Įsivaizduojami draugai yra ne tik šios žavingos būtybės, bet ir mūsų vilčių, svajonių, ambicijų laiko kapsulės“. – sako režisierius John Krasinski. „Tai istorija, kuria reikia patikėti, kad pamatytum.“

Originalo kalba nematomus draugus įgarsina Steve Carell, Matt Damon, John Stewart, Phoebe Waller-Bridge, Emily Blunt, Maya Rudolph, Sam Rockwell, Louis Gossett jaunesnysis, Sebastian Maniscalco, Christopher Meloni, Richard Jenkins ir Awkwafina balsai, kartu su daugeliu kitų nuostabiai unikalių personažų, atspindinčių neįtikėtiną kiekvieno vaiko vaizduotės galią.

Komedija visai šeimai „Nematomi draugai“, dubliuotas lietuviškai Lietuvos kinuose nuo gegužės 31 d.