Kino naujienos

Veiksmo filmo „Kaskadininkas“ žvaigždė Emily Blunt ir režisierius nori sukurti „daug“ tęsinių

Nors linksma veiksmo drama „Kaskadininkas“ (angl. „The Fall Guy“) dar nespėjo pasirodyti kino teatruose, tačiau būsimo filmo komanda jau žvelgia į ateitį ir svajoja apie istorijos tęsinius.

Paremtame pagal XX amžiaus 9-ojo dešimtmečio populiarią televizijos laidą, kurioje buvo tarsi švenčiamas kaskadininkų darbas, filme „Kaskadininkas“ pagrindinius vaidmenis atlieka „Oskaro“ nominantas Ryan Gosling ir „Oskaro“ laureatė Emily Blunt, o režisuoja ne kas kitas, o režisierius David Leitch, kuris tikrai yra tinkamas žmogus šiam darbui, atsižvelgiant į tai, kad jis anksčiau buvo profesionalus kaskadininkas.

Veiksmo komedijos „Kulkų ekspresas“ (angl. „Bullet Train“) režisierius David Leitch tikrai išmano veiksmo filmų žanrą ir mano, kad veiksmo drama „Kaskadininkas“ galėtų įkvėpti ištisą franšizę.

Nors filmas Lietuvos kino sales pasieks tik gegužės mėnesį, režisierius D. Leitch jau dabar tikisi, kad kino studija bet kurią dieną ims ir užsakys ne vieną, o net kelis filmo tęsinius.

„Žinau, kad noriu leistis į ilgą kelionę su filmo „Kaskadininkas“ personažais, sukurdamas net kelis tęsinius. Noriu franšizės „Mirtinas ginklas“ skaičių.“ – sako režisierius David Leitch. „Labai myliu šiuos aktorius, taip pat myliu šiuos personažus... Jei galėčiau dirbti su šia komanda ir šiais aktoriais šiame kaskadininkų pasaulyje – taip, tai būtų puiku. Tikiuosi, kad žiūrovai norės daugiau.“

Atsižvelgiant į tai, kad franšizę „Mirtinas ginklas“ iki šiol sudaro net trys televizijos laidos ir keturi filmai, o penktasis jau ruošiamas ir pasirodys 2025-aisiais metais, režisierius David Leitch aiškiai siekia aukštų tikslų.

Vis dėlto režisieriaus filmo „Kaskadininkas“ aktoriai yra visiškai pasiruošę šiam tikslui. Aktorė Emily Blunt taip pat pripažįsta, kad tikisi, jog filmas ateityje sulauks „daug“ tęsinių.

„Viskas priklausys nuo to, ar publika norės daugiau.“ – sako aktorė Emily Blunt. „Turėsime pamatyti, ar žmonėms tai patinka. Jei viskas priklausytų tik nuo manęs, sukurčiau daug tęsinių. Darbas šiame filme buvo tiesiog per daug smagus.“

Linksma veiksmo drama „Kaskadininkas“ Lietuvos kinuose nuo gegužės 3 d.