N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.
POWER HIT RADIO premjera: Godzila ir Kongas: nauja imperija
POWER HIT RADIO premiere: Godzilla x Kong The New Empire (2024)
Žanras: Veiksmo, nuotykių, fantastinis
Sukurta: JAV
Platintojas: Acme Film, UAB
Kino teatruose nuo: 2024-03-28
Trukmė: 1h 55 min
Cenzas: N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.

Prieš trejus metus su filmu „Godzila prieš Kongą“ kino teatrus tiesiog sprogdinusi studija „Legendary Pictures“ grįžta su visiškai nauju nuotykiu, kuriame visagalis Kongas ir grėsmingoji Godzila stos prieš milžinišką ir iki šiol nepažintą grėsmę žmonijai. Naujasis filmas tęsia pasakojmą apie šių titanų kilmę, Kaukolės salos ir kitų mistinių vietovių paslaptis bei atskleidžia protu sunkiai suvokiamo dydžio mūšį, žiloje senovėje suformavusį mūsų pasaulį.

Įvairiose pasaulio vietose iš žemės gelmių paviršiaus link ima judėti bauginančios priešistorinės būtybės, apie kurių egzistavimą žmonija iki šiol visiškai neįsivaizdavo. Pirmoji mūsų gynybos linija jų kelyje – galingasis Kongas. Tačiau ir jis vienas yra bejėgis prieš žiaurių padarų galybę ir skaičių. Į pagalbą Kongui ir žmonijai ateina Godzila.

Filmas anglų kalba su lietuviškais subtitrais.

Amžiaus cenzas: N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.

Režisierius: Adam Wingard („Godzila prieš Kongą“, „Bleiro ragana“)

Scenarijus: Terry Rossio („Godzila prieš Kongą”, „Karibų Piratų” filmai), Simon Barrett, Jeremy Slater („Fantastiškas ketvertas”)

Vaidina: Rebecca Hall („Godzilla prieš Kongą”, „Nakties namai”), Brian Tyree Henry („Godzila prieš Kongą”, „Kulkų ekspresas ”), Dan Stevens, Kaylee Hottle („Godzila prieš Kongą”), Alex Ferns („Betmenas”, „Vyriškas įniršis”, „Černobylis”) ir Fala Chen („Šang-Či ir dešimties žiedų legenda”).