N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.
Nekaltoji
Immaculate (2024)
Žanras: Siaubo
Sukurta: JAV
Platintojas: Acme Film, UAB
Vaidina: Sydney Sweeney
Kino teatruose nuo: 2024-03-22
Trukmė: 1h 29 min
Cenzas: N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.

Sydney Sweeney stilistiškame psichologiniame siaubo trileryje „Nekaltoji“: tamsa slypi net šviesiausiose pakampėse.

Stebuklingai išvengusi fatališko likimo, Sesilija („Euforijos“ ir „Tik ne tu“ aktorė Sydney Sweeney) yra įsitikinusi, kad taip nutiko ne be priežasties. Neabejojanti dieviškuoju įsikišimu, mergina nusprendžia tapti vienuole. Naują gyvenimo etapą Sesilija pradeda nuošaliame Italijos vienuolyne. Jo gyventojos naująją seserį priima su džiaugsmu, šiluma ir meile. Tiesa, neilgam.

Mat Sesilija sužino neįtikėtiną faktą: ji nėščia! Nesuprasdama, kaip taip gali būti, mergina, nors ir pati baisėdamasi tokių minčių, neišvengiamai prisimena šventosios Marijos atvejį. Ar ji – išrinktoji, per kurią bus išpildyta pranašystė apie antrąjį Kristaus atėjimą?

Tuo pat metu vienuolyne ima dėtis vis keistesni ir šiurpesni dalykai, kurių priežastimi senbuvės laiko būtent nėščią naujokę. Dvejonių netrūksta ir pačios Sesilijos širdyje. Ar ji – palaimintoji, ar prakeiktoji? Ar jos įsčių vaisius atvers dangaus, ar pragaro vartus? O galbūt čia nėra nieko antgamtiško – tik aplink ją esančių supuvusių žmonių sukurptas ir įgyvendinamas velniškas planas?

Psichologinio siaubo trilerio „Nekaltoji“ premjera Lietuvoje – kovo 22 dieną.

Filmas anglų kalba su lietuviškais subtitrais.

Amžiaus cenzas: N-16

Režisierius: Michael Mohan

Vaidina: Sydney Sweeney