N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.
Nematomas draugas
Imaginary (2024)
Žanras: Siaubo
Sukurta: JAV
Platintojas: Acme Film, UAB
Kino teatruose nuo: 2024-03-08
Trukmė: 1h 44 min
Cenzas: N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.

Naujas „Blumhouse“ studijos siaubo filmas „Nematomas draugas“: siaubas tiesiai iš vaikystės košmarų.

Studija sukūrusi filmus „Penkios naktys pas Fredį“ „Megan“ ir „Tūnąs tamsoje“ pristato Jūsų vaikystės košmarus didžiajame ekrane.

Turbūt neatsirastų žmogaus, kuris vaikystėje nebūtų turėjęs įsivaizduojamo draugo, tačiau metams bėgant, savo susikurtus draugus mes pamažu užmirštame – bet ar jie užmiršta mus?

Po daugybės metų Džesika (aktorė DeWanda Wise) sugrįžta gyventi į savo vaikystės namus. Jauniausioji dukra – Alisa – tyrinėdama naujuosius savo namus, rūsyje randa mielą pliušinį meškiuką vardu Čionsis - jis lydėjo Džesiką visą jos vaikystę ir buvo geriausiu jos draugu. Mielas ir minkštas meškiukas greitai tampa ir mylimiausiu Alisos žaislu.

Tačiau mergaitės žaidimai su Čionsiu pamažu panašėja į košmarą. Ar gali būti taip, kad vaikystės geriausias draugas nėra vien tik mielas pliušinis meškiukas, bet kur kas daugiau? Ar gali būti taip, kad Čionsis labai supyko, kai šeimininkė jį paliko ir nusprendė atkeršyti kankindamas jauniausią Džesikos dukrelę?

Kraupiai artima juosta tiesiai iš vaikystės košmarų „Nematomas draugas“ Lietuvoje pradedama rodyti kovo 8 dieną.

Filmas anglų kalba su lietuviškais subtitrais.

Amžiaus cenzas: N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.

Režisierius: Jeff Wadlow

Vaidina: DeWanda Wise (,,Juros Periodo Pasaulis. Viešpatavimas”), Tom Payne (,,Vaikštantys numirėliai”), Veronica Falcón (,,Išvalymas amžiams”).