Įvairaus amžiaus žiūrovams
Pamatyk kine: WALL-E. Šiukšlių princo istorija (2008)
Pamatyk kine: WALL-E (2008)
Žanras: Animacija, šeimos
Sukurta: JAV
Platintojas: KINFO.LT, VšĮ
Kino teatruose nuo: 2023-11-27
Trukmė: 1h 43 min
Cenzas: Įvairaus amžiaus žiūrovams

Oskaro laimėtojas Andrew Stanton, išradingi pasakotojai ir technikos genijai iš Pixar Animation Studios perkelia žiūrovus į ne tokia jau tolimą galaktiką, kartu su robotu vardu WALL-E.

Po kelių šimtų metų darbo pagal paskirtį ir pareigų vykdymo WALL-E (trumpinys nuo Waste, Allocation, Load, Lifter, Earth-Class) sutinka robotą, vardų EVE, ir netikėtai be šiukšlių rinkimo suranda naują gyvenimo tikslą. Robotę EVE į Žemę atsiuntė savo planetą palikę žmonės. Jos tikslas - surinkti informaciją apie situaciją Žemėje. EVE supranta, kad WALL-E netyčiomis atrado būdą išgelbėti Žemę ir skuba atgal į kosmosą pranešti apie tai žmonėms, kurie nekantriai laukia žinių, ar jau saugu grįžti namo. Vydamasis EVE per visą galaktiką, WALL-E nukelia mus į vieną iš labiausiai jaudinančių nuotykių, kada nors matytų didžiuosiuose ekranuose.

Fantastiškoje kelionėje per visatą neregėtoje ateities vizijoje WALL-E lydi linksma kompanija: rankinis tarakonas ir didvyriška grupė brokuotų robotų.

Scenarijų pilnam siurprizų, veiksmo, humoro ir nuoširdumo kino filmui parašė ir jį režisavo Andrew Stanton. Prodiusavo Jim Morris kartu su Lindsey Collins. Originalią ir novatoriška muziką sukūrė Oskaro laimėtojas Thomas Newman ("Žvaigždžių karai", "Indiana Džounsas").

Filmas anglų kalba su lietuviškais subtitrais. Tinka visiems žiūrovams, nes dialogų ir titrų ypač mažai.

---

Kviečiame įsigyti bilietus ir į kitus šio sezono PAMATYK KINE filmus Vilniuje ir Kaune:

Lapkričio 20 d. - Ridley Scott legendinis „Svetimas. Režisieriaus versija“

Lapkričio 21 d. - „Svetimo“ James Cameron tęsinys „Svetimi“

Lapkričio 27 d. - Jau klasika tapęs animacinis filmas „Wall-e“

Gruodžio 11 d. - Sidney Lumet „Tinklas“

Renginio metu bus fotografuojama. Organizatorių nuotraukos gali būti naudojamos renginio viešinimui socialiniuose tinkluose, interneto puslapiuose ir t.t.