N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.
Džono Viko diena su PASIKLYDĘ EKRANE: Džonas Vikas 2 (2017)
John Wick 2 (2017)
Žanras: Veiksmo
Sukurta: JAV
Platintojas: Acme Film, UAB
Kino teatruose nuo: 2023-03-12
Trukmė: 2h 02 min
Cenzas: N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.

Belaukiant artėjančios ketvirtosios „Džono Viko“ (angl. „John Wick“) dalies premjeros, kuri įvyks jau kovo 24 dieną, kino blogeriai „Pasiklydę ekrane“ nusprendė sugrąžinti į kino ekraną jau kultine tapusią trilogiją.

Kovo 12 dieną ir tik Vilniaus „Forum Cinemas Vingis“ kino teatre išvyskite visus tris „Džono Viko“ filmus, o taip pat prieš kiekvieną filmą sudalyvaukite konkursuose, kuriuose galėsite laimėti puikius šiam renginiui įsteigtus rėmėjų prizus.

Į „Džono Viko dieną“ žiūrovai galės atskirai įsigyti bilietus į kiekvieną norimą filmą.

Renginio rėmėjai: „Gera Dovana“, „iLunch“, „Red Light Barbers“, „Beaster“, „HobbyShop“.

„Džonas Vikas 2“ – 17:00 val.

Prieš pusantrų metų stilingame keršto trileryje Keanu Reeves‘o vaidinamas Džonas Vikas nesusivaldė, chuliganams pavogus jo vintažinį „Mustangą“ ir užmušus velionės žmonos dovanotą mylimą šunį. Sutvarkęs reikalus, Džonas tenorėjo vieno: kad jam leistų ramiai gyventi toliau. Tačiau žmogui su tokiais gebėjimais ramiai gyventi tiesiog nelemta. Audringa, tamsi ir pavojinga samdomo žudiko Džono Viko praeitis sugrįžta.

Buvęs Džono kolega sukuria planą užvaldyti ir savo poreikiams pajungti galingą tarptautinę žudikų organizaciją. Suprasdamas, kad šiam planui įgyvendinti jam reikia visų įmanomų priemonių, pagalbos kreipiasi į buvusį bičiulį Džoną. Abu vyrai kažkada davė kraujo priesaiką padėti vienas kitam, tad Džonas negali atsisakyti, kad ir kaip norėtų. Bičiulio prašymu Džonas Vikas išvyksta į Romą. Amžinajame mieste Džonas stoja į atvirą kovą su geriausiais pasaulio smogikais. Sudužus ramaus gyvenimo iliuzijai, Džonas Vikas vėl pavirsta negailestinga žudymo mašina, iš savo kelio šluojančia visas kliūtis.

Režisierius: Chad Stahelski

Vaidina: Keanu Reeves, Common, Bridget Moynahan, Ian McShane, John Leguizamo, Ruby Rose, Laurence Fishburne

Filmas anglų kalba su lietuviškais subtitrais.