N-18. Suaugusiems nuo 18 metų.
fantazijos.lt premjera: Magiškasis Maikas. Paskutinis šokis
fantazijos.lt premiere: Magic Mike's Last Dance (2023)
Žanras: Komedija, drama
Sukurta: JAV
Platintojas: Acme Film, UAB
Režisierius: Steven Soderbergh
Kino teatruose nuo: 2023-02-09
Trukmė: 1h 50 min
Cenzas: N-18. Suaugusiems nuo 18 metų.

DĖMESIO! Pristatome unikalų renginį, kokio kino teatre dar nebuvo!

Šis vienkartinis renginys „Fantazijos.lt premjera“ su filmu „MAGIŠKASIS MAIKAS. PASKUTINIS ŠOKIS“ yra skiriamas pirmiausia moterims, ir vyresnėms nei 18 metų.

Renginio metu Jūsų lauks intymios dovanėlės, specialiai moterims sukurtas aistras išlaisvinantis vyrų striptizo šou, taip pat aktyviausioms renginio dalyvėms skirtos labai intymios ir pikantiškos dovanėlės.

Tad šį kartą palikite namie savo vyrą, čiupkite į parankę geriausią draugę ir leiskite sau pilnai pasimėgauti renginiu bei filmu.

Jei šįkart nepavyktų palikti vyro namie – tuomet labai paprašysime renginio metu esančių vyrų tolerancijos – garsiai nekomentuoti, nekritikuoti, nereplikuoti renginio vedėjams ir šokėjams, kurie visą savo patirtį ir energiją stengsis nukreipti moterims atsipalaiduoti ir išsilaisvinti iš vidinių tabu.

Džentelmeniškai - „Ladies First“!

Visi kiti paskesni filmo seansai jau vyks įprastai, be specialių renginių moterims.

Filmo aprašas: Karštais erotiniais šokiais išgarsėjęs Magiškasis Maikas sugrįžta! Po nesėkmingų investicijų įsidarbinęs paprastu barmenu Floridoje, vieną dieną jis patraukia paslaptingos turtuolės dėmesį. Suintriguota Maiko išvaizdos, ji pamažu išsiaiškina visą vaikino praeitį, o gavusi progą patirti įspūdingą privatų jo šokį, moteris pasiūlo Maikui keliauti kartu su ja ir garsiame Londono teatre surengti karštą erotinį vaikinų šou.

Renginio amžiaus cenzas: N-18

Filmas anglų kalba su lietuviškais subtitrais.

Režisierius: Steven Soderbergh

Vaidina: Salma Hayek, Channing Tatum