N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.
KP22: Likimas ir fantazijos
KP22: Wheel of Fortune and Fantasy (2021)
Žanras: Meistrai
Sukurta: Japonija
Platintojas: Kino pavasaris, VŠĮ
Kino teatruose nuo: 2022-03-24
Trukmė: 2h 01 min
Cenzas: N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.

Netikėtas meilės trikampis, nepavykęs planas suvilioti ir nesusipratimo nulemtas susitikimas. Trys istorijos apie santykių sudėtingumą, filme pasakojamos per sutapimus įsimylėjusių moterų gyvenimuose. Meiko susivokia, kad vyras, kurį beįsimylinti jos geriausia draugė, yra jos buvęs vaikinas. Nao sutinka įvykdyti savo „draugo su privalumais“ planą prieš jo profesorių. Nacuko sutinka moterį, kurią mano pažįstanti ir tai paskatina jas abi išpažinti širdyse ilgai slėptus jausmus.

„Ikvėptas Erico Rohmero „Pasimatymų Paryžiuje“, Ryûsuke Hamaguchi kuria universalių istorijų apie santykius, troškimus ir sutapimus variacijas šiuolaikinėje ar netolimos ateities Japonijoje. Meistriškai parašyti dialogai, kompleksiškos moterų personažės ir režisieriaus vaizduotė kuria gilias susitikimų patirtis ir per jas neišvengiamai komentuoja šiuolaikinę Japonijos visuomenę.“ (Ignė Smilingytė)

Pasaulinė premjera: Berlyno kino festivalis, Konkursinė programa, 2021 m.

Apdovanojimai: „Sidabrinis lokys“, Berlyno kino festivalis, 2021 m.

Kalba: japonų

Subtitrai: lietuvių, anglų

Režisierius: Ryûsuke Hamaguchi

Aktoriai: Kotone Furukawa, Ayumu Nakajima, Hyunri , Kiyohiko Shibukawa, Katsuki Mori, Shouma Kai as Sasaki, Fusako Urabe, Aoba Kawai