N-7. Jaunesniems būtina suaugusiojo palyda
André Rieu Together Again
André Rieu Together Again (2021)
Žanras: Filmas-koncertas
Platintojas: Piece of Magic Entertainment
Kino teatruose nuo: 2021-08-28
Trukmė: 2h 20 min
Cenzas: N-7. Jaunesniems būtina suaugusiojo palyda

Dėmesio! Kino magija kviečiame mėgautis TIK su GALIMYBIŲ PASU (vaikams iki 16 metų GALIMYBIŲ PASAS nereikalingas. Turėti asmens amžių įrodantį dokumentą). Spragėsiai ir gėrimai salėje LEIDŽIAMI, o kaukių dėvėjimas REKOMENDUOJAMAS.

Pasiilgusiems muzikos didžiuosiuose „Forum Cinemas“ ekranuose – visiškai naujas „valsų karaliaus“ André Rieu filmas-koncertas „Vėl kartu“.

Praėjusių metų rugsėjį „Forum Cinemas“ kino teatrų sales užpildė magiški muzikos garsai. Didžiuosiuose ekranuose buvo transliuojamas išskirtinis „valsų karaliumi“ vadinamo André Rieu ir jo vadovaujamo „Johano Štrauso orkestro“ filmas-koncertas. Deja, pasaulinis karantinas dėl COVID-19 sustabdė ne tik gyvus muzikos pasirodymus, bet dažnu atveju – ir repeticijas, o bendravimą perkėlė į internetinę erdvę.

Pasauliui pamažu sugrįžtant į normalų gyvenimo ritmą, sugrįžta ir legendinis Nyderlandų smuikininkas bei dirigentas A. Rieu su savo orkestru, pristatantis naują porciją nuostabios muzikos, šypsenų bei gerų emocijų filme-koncerte „Vėl kartu“ (André Rieu’s 2021 Summer Concert: Together Again).

Net dvi dienas – rugpjūčio 29 ir 29 – „Forum Cinemas“ žiūrovai galės mėgautis daugiau nei dviem valandom nuostabios muzikos. Koncerte „Vėl kartu“ – paties A. Rieu atrinkti jo mėgstamiausi klasikiniai ir šiuolaikiniai kūriniai, operų arijos ir šokių muzika iš viso pasaulio. Į vieną vietą surinkti (ir daugeliu atvejų bus rodomi pirmą kartą) „Johano Štrauso orkestro“ bei garsiausių pasaulio atlikėjų pasirodymai iš San Paulo, Bucharešto, Amsterdamo, Melburno, Meksiko ir kitų miestų. Kad ir kokiame žemės kampelyje koncertuotų A. Rieu ir jo orkestras, keli dalykai nesikeičia niekuomet: puiki nuotaika, žmonių šypsenos ir užburianti muzika.

Siautulingas André Rieu ir „Johano Štrauso orkestro“ vasaros koncertas „Vėl kartu“ „Forum Cinemas“ kino teatruose griaudės rugpjūčio 28 ir 29 dienomis Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje ir Šiauliuose. Nepraleiskite progos pasikrauti puikios nuotaikos ir pasimėgauti nesenstančiais klasikos šedevrais kartu su mūsų laikų valsų karaliumi iš Nyderlandų.