N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.
Tikslas – vestuvės!
Destination Wedding (2018)
Žanras: Komedija, romantinis
Sukurta: JAV
Platintojas: Acme Film, UAB
Režisierius: Victor Levin
Kino teatruose nuo: 2018-09-14
Trukmė: 1h 30 min
Cenzas: N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.

Holivudo žvaigždės Winona Ryder ir Keanu Reeves‘as – komedijoje „Tikslas – vestuvės!“

Ar gali kam nors nepatikti vestuvės? – ši graži, nuostabi ir ypatinga dviejų žmonių šventė? Gali, jei tau – virš 40, niekad nebuvai sukūręs šeimos ir esi cinikas iki panagių. O šiame filme tokių cinikų net du: Lindsė ir Frenkas (aktoriai Winona Ryder ir Keanu Reeves‘as). Susitikę oro uoste ir jau po penkių minučių sugebėję vienas kitą suerzinti, Lindsė ir Frenkas netrukus išsiaiškina, kad jų kelionės tikslas – tas pats: bendrų draugų vestuvės. Suvienyti tokio apmaudaus atsitiktinumo, pakeleiviai priversti palaikyti bent minimalų pokalbį, kurio eigoje paaiškėja ir daugiau bendrumų: tiek Lindsė, tiek Frenkas nekenčia jaunųjų, nekenčia vestuvių, nekenčia savęs ir svarbiausia – nekenčia vienas kito.

Pagaliau atvykus į pokylį, situacija nė kiek nepagerėja. Kiti svečiai šalinasi nepasitenkinimą viskuo ir visais demonstruojančių niurzgalių, tad Lindsei ir Frenkui nelieka nieko kito, kaip bendrauti tarpusavyje. Nuolat pašiepdami tiek kitus vestuvių svečius, tiek vienas kitą, Lindsė ir Frenkas suvokia, kad bendrauti jiems gal visai ir smagu, o netrukus pajunta ir kažką panašaus į abipusę simpatiją. Bet juk žinant, koks neteisingas yra gyvenimas, pasiduoti šiam naujam jausmui būtų kvaila, tiesa? Lindsei ir Frenkui teks labai gerai pagalvoti, ar įsileisti į širdį šiltus jausmus, ar vis tik vadovautis patirtimi ir leisti nugalėti vidiniam cinikui.

Daugybė iki absurdo juokingų situacijų ir taiklių pastebėjimų apie gyvenimą – komedijoje „Tikslas – vestuvės!“, Lietuvoje pradedamoje rodyti rugsėjo 14 dieną.

Filmas anglų kalba su lietuviškais subtitrais.

Režisierius: Victor Levin

Scenaristas: Victor Levin

Vaidina: Keanu Reeves, Winona Ryder, Dj Dallenbach