N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.
Susišaudymas
Shoot'Em Up (2007)
Žanras: Veiksmo trileris
Sukurta: JAV
Platintojas: Garsų Pasaulio Įrašai UAB
Kino teatruose nuo: 2007-11-09
Trukmė: 1h 26 min
Cenzas: N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.

Paslaptingas žmogus, tikras vienišius su neaiškia praeitimi, vardu Mr. Smitas (akt. Clive Owen), kuris tikrai nėra nei mielas, nei geraširdis, patenka i situaciją, kai jam nieko kito nelieka, kaip tik gelbėti ką tik gimusį kūdikį, kurio mama buvo nužudyta iškart po gimdymo, pačiame šiurpaus susišaudymo centre. Jis supranta, kad pirmasis gimstančio kūdikio riksmas šioje pavojingoje situacijoje gali būti ir paskutinis.

Kodėl vaikas yra žiauraus nusikaltėlio Mr. Hertzo (akt. Paul Giamatti) taikinys, Smitui dar teks išsiaiškinti, nors laiko tam beveik nėra - prasideda alinantis bėgimas miesto gatvėmis ir pavojingos slėpynės. Žinodamas, kad vienas su tik gimusiu vaikeliu nesusitvarkys, į šią painiavą jis įtraukia žavią moterį, garsią prostitutą, žinomą Dairy Queen vardu, - tai vienintelis žmogus, kuris Smitui brangus. Dabar jau jiems trims teks rūpintis, kaip išsigelbėti. Nusikaltėlių gretos gausėja, jie darosi vis žiauresni...

Filmas prasideda nepamirštama scena, o įtampa ir greitis neslūgsta visą filmą, - tai greitas veiksmo trileris, kuris užgniauš kvapą, - tokio filmo neverta praleisti. Efektingas garso takelis tik pagreitina tempą ir užaštrina siužetą. Nepriimkite visko rimtai - čia bus juodojo humoro elementų!

Filmas visiems, kurie žiūrėjo "Adrenaliną", "Nuodėmių miestą".



Režisierius: MICHAEL DAVIS

Vaidina: CLIVE OWEN ("Sugundytas", "Žmonių vaikai", "Savas žmogus", "Arčiau", "Nuodėmių miestas", "Gosfordo parkas" ir kt.)

MONICA BELLUCCI ( "Malena", "Slaptieji agentai", "Broliai Grimai", "Matrica", "Saulės ašaros" ir kt.)

PAUL GIAMATTI ("Mergina vandenyje", "Gelbstint eilinį Rajana")