N-7. Jaunesniems būtina suaugusiojo palyda
Christmas with André
Christmas with André (2021)
Žanras: Filmas-koncertas
Platintojas: Piece of Magic Entertainment
Kino teatruose nuo: 2021-12-05
Trukmė: 2h 30 min
Cenzas: N-7. Jaunesniems būtina suaugusiojo palyda

Kalėdinis „valsų karaliaus“ André Rieu koncertas – didžiuosiuose „Forum Cinemas“ ekranuose.

Lietuvos muzikos mylėtojų jau pamėgtas „valsų karaliumi“ vadinamas André Rieu ir jo vadovaujamas „Johano Štrauso orkestras“ vėl sugrįžta į „Forum Cinemas“ ekranus. Šįkart – su ypatingu kalėdiniu pasirodymu „Kalėdos su André“ (Christmas with André). Šventinė muzika „Forum Cinemas“ sales užpildys gruodžio 5 dieną, sekmadienį.

Ypatingas pustrečios valandos (su dešimties minučių pertrauka) pasirodymas bus transliuojamas iš specialiai gimtajame A. Rieu Mastrichto mieste pastatytų „Žiemos rūmų“. 150 nuostabaus grožio sietynų, daugiau nei 50 prašmatnių venecijietiškų žvakidžių ir žaižaruojanti ledo čiuožykla sukurs nepakartojamą reginį akims ir ypatingą šventinę nuotaiką.

Ne mažiau nuotaikingoje koncerto programoje skambės žymiausi istorijoje kalėdiniai kūriniai: nuo klasikinių kompozitorių kūrybos iki šiuolaikinės muzikos perlų, nuo nuostabiausių religinių giesmių iki žinomiausių animacinių filmų kūrinių – šiame ypatingame koncerte išgirsite pačios įvairiausios muzikos, kurią vienija kalėdinė tematika.

„Kalėdos – mėgstamiausias mano metų laikas ir nieko nėra geriau, nei šį laiką praleisti su šeima, draugais ir muzikos mylėtojais mano gimtajame mieste“,- sako pats André Rieu. „Taip pat noriu pakviesti ir kino žiūrovus visame pasaulyje prisijungti prie šios nuostabios kelionės į stebuklingą Kalėdų šalį“.

Nepamirštami įspūdžiai, kvapą gniaužiantys vaizdai ir širdį pradžiuginanti bei sielą atgaivinanti muzika – ypatingame kalėdiniame „valsų karaliaus“ André Rieu koncerte „Kalėdos su André“. Gruodžio 5 dieną visuose „Forum Cinemas“ kino teatruose. Puiki kalėdinė dovana arba proga patiems pasinerti į gražiausių metų švenčių atmosferą su visa šeima ir draugais.

Koncertas rodomas originalo kalba ir su angliškais subtitrais.

DĖMESIO! Kino magija kviečiame mėgautis TIK su GALIMYBIŲ PASU (vaikams iki 16 metų GALIMYBIŲ PASAS nereikalingas. Turėti asmens amžių įrodantį dokumentą). Medicininių kaukių ar respiratorių dėvėjimas uždarose patalpose yra PRIVALOMAS, išskyrus žiūrovams kino salėje valgymo ir (ar) gėrimo metu.