N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.
Išvarymas 3: Velnias privertė mane tai padaryti
The Conjuring: The Devil Made Me Do It (2021)
Žanras: Siaubo, mistinis
Sukurta: JAV
Platintojas: Acme Film, UAB
Vaidina: Vera Farmiga
Kino teatruose nuo: 2021-06-04
Trukmė: 1h 52 min
Cenzas: N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.

DĖMESIO! Kino magija kviečiame mėgautis TIK su GALIMYBIŲ PASU (vaikams iki 16 metų GALIMYBIŲ PASAS nereikalingas. Turėti asmens amžių įrodantį dokumentą). Spragėsiai ir gėrimai salėje LEIDŽIAMI, o kaukių dėvėjimas REKOMENDUOJAMAS.

Trečiajame „Išvarymo“ filme pasakojama tikra 1981 m. Konektikuto valstijoje įvykusi istorija. Už nužudymą teisto Arnio Džonsono (aktorius Ruairi‘s O'Connor‘as) advokatai teigė, kad vaikiną buvo užvaldęs demonas ir todėl jis negalėjo būti atsakingas už savo veiksmus. Tai buvo pirmasis „demoniško užvaldymo“ gynybos atvejis JAV teismų istorijoje.

Susidomėję byla, Edas ir Lorena Vorenai (aktoriai Vera Farmiga ir Patrick‘as Wilson‘as) ima gilintis į įvykių aplinkybes. Sutuoktinių tyrimas atskleidžia, kad prieš užvaldydamas Arnį, demonas į mūsų pasaulį pateko per 11-metį berniuką Deividą (akt. Julian‘as Hilliard‘as). Paranormalių reiškinių tyrinėtojai netrukus suvokia, kad susidūrė su dar neregėta pragariška galia, grasinančia pražudyti ne tik Arnį, bet ir juos pačius.

Amžiaus cenzas: N-16

Filmas anglų kalba su lietuviškais subtitrais.

Režisierius: Michael Chaves

Vaidina: Patrick Wilson, Vera Farmiga, Julian Hilliard, Shannon Kook