Jis - ne tau
He's Just Not That Into You (2009)
Žanras: Romantinė komedija
Sukurta: JAV
Platintojas: Garsų Pasaulio Įrašai UAB
Kino teatruose nuo: 2009-02-20
Trukmė: 1h 30 min
Cenzas: zzz_N/A

JEI JIS JUMS NESIŪLO TUOKTIS...

JEI JIS SU JUMIS NEMIEGA...

Tada jis, gal būt, skirtas ne Jums?...

Jausminga ir linksma romantinė komedija apie vyrų ir moterių santykius, apie skirtumus tarp jų ir nesusipratimus, kurie sukuria komiškas situacijas, apie nutylėjimus, moteriškas svajones ir vyrišką meilės supratimą. Filmas apie tai, ką iš tikrųjų galvoja vyrai eidami į pasimatymus.

IR, SVARBIAUSIA, FILMAS APIE TAI, KAD MOTERIS TURI LIAUTIS SAVE APGAUDINĖTI: JEI VYRAS JA NESIDOMI, TAI NESIDOMI...

Baltimorėje vienas su kitu nesusiję žmones turi reikalų su…meile. Jiems tenka ne tik džiaugtis nuostabiu jausmu, bet ir patirti visus iššūkius, susijusius su kitos lyties elgesiu ar neteisingu to elgesio supratimu... Jennifer Connelly vaidina moterį, kuri įstrigusi pabodusioje santuokoje, kurią nuolat apgaudinėja kadaise mylimas vyras (akt.Bradley Cooper). Kitas vyras persekioja moterį, kuri ir yra minėto vedusio vyro meilužė.

Kita jauna moteris(akt. Ginnifer Goodwin) tiesiog apsėsta noru turėti vieną vyriškį ir imasi visokiausių būdų, kad jie nuolat “atsitiktinai” susitiktų.

Drew Barrymore vaidina moterį, kuri susipainiojusi tarp pasimatymų, todėl šiuo metu yra labiau susidomėjusi technologine meile, nei natūraliais žmogiškais ryšiais.

Režisierius: Jennifer Connelly („Kruvinas deimantas“, „Tamsus vanduo“ „Nuostabus protas“, „Maži vaikai“)

Aktoriai: Scarlett Johannson („Karalienės sesuo“, “Prestižas“, „Sala“ „Pasiklydę vertime“, „Lemiamas taškas“ ir kt.) Jennifer Aniston („Ir čia priėjo Poli“, „Sugundytas“, „Išsiskyrimas“, „Sklinda gandai“, „Briusas Visagalis“, serialas „Draugai“ ir kt.) Drew Barrymore („Čarlio angelai“, „Ilgai ir laimingai: Pelenės istorija“, „Muzika ir žodžiai“ ir kt.) Ben Affleck („Perl Harboras“, „Drąsiaširdis“, „Gamtos jėgos“ ir kt.)