N-7. Jaunesniems būtina suaugusiojo palyda
13-asis Vilniaus tarptautinis vaikų ir jaunimo filmų festivalis: Supa modo
13-asis Vilniaus tarptautinis vaikų ir jaunimo filmų festivalis: Supa modo (2018)
Žanras: Vaikų ir jaunimo filmų festivalis
Sukurta: Vokietija
Platintojas: KINO SAGA, VŠĮ
Kino teatruose nuo: 2018-10-18
Trukmė: 1h 14 min
Cenzas: N-7. Jaunesniems būtina suaugusiojo palyda

Nuoširdi ir įkvepianti istorija apie jaunų žmonių stiprybę, susiduriant su nelaimėmis. Pakvaišusi dėl Džeki Čano ir veiksmo filmų, devynerių metų Džo svajoja būti superheroje, bet laikas nėra jos pusėje. Kai daktarai pripažįsta, kad ji serga nepagydoma liga, Džo palieka ligoninę ir grįžta į namus, kad praleistų likusį laiką su savo mama ir seserimi. Kol mama reikalauja, kad mergaitė liktų namuose ir ilsėtųsi, jos sesers galvoje sukasi visiškai kitoks planas. Padedama viso miestelio gyventojų, Džo sesuo nusprendžia paversti mergaitės svajones realybe ir padaryti ją superheroje – tokia, kokia ji iš tiesų ir yra.

Filmas bus rodomas su lietuvišku įgarsinimu.

Rekomenduojama vaikams nuo 9 metų amžiaus.

Bilieto kaina: 4 €, virš 20 žmonių grupei: 3€/žmogui. Lydintiems pedagogams bei socialiai remtiniems vaikams - nemokamai.

Rezervacija Šiauliuose: [email protected]. Rezervacijoje būtinai nurodyti dieną ir filmą, mokyklą, klasę ir užsakančiojo vardą pavardę.

Rezervacija Vilniaus Akropolyje: [email protected]. Rezervacijoje būtinai nurodyti dieną ir filmą, mokyklą, klasę ir užsakančiojo vardą pavardę.