Pelenė
Zolushka (2012)
Žanras: Komedija, romantinis
Sukurta: Rusija
Platintojas: SmartWay systems OU
Kino teatruose nuo: 2012-03-02
Trukmė: 1h 31 min
Cenzas: zzz_N/A

Filmo herojė – Maša Krapivina – dar ne gražuolė ir ypatinga šaunuole jos nepavadinsi. Ji – paprasta mergina, kuri surizikavo ir, kaip tūkstančiai jos bendraamžių iš visų Rusijos kampelių, paliko gimtąjį provincijos miestą ir atvažiavo užkariauti Maskvos. Vakarais ji mokosi, o dienomis dirba kenksmingomis sąlygomis – kambarine labai turtingoje šeimoje. Kruopų, žinoma, perrinkinėt nereikia, bet darbo netrūksta – tik spėk suktis, kad įtiktum valdingai šeimininkei ir dviem išpaikintoms jos dukterims.

Beje, Maša, kaip ir milijonai kitų merginų yra iki ausų įsimylėjusi garsų dainininką Aleksejų Karalaitį. Ji – pati ištikimiausia jo gerbėja, bet , deja, neturi jokių galimybių susipažinti su savo mergaitiškų svajų objektu. Vis dėlto, nutinka neįtikėtinas dalykas – „kilminga“ jos šeimininkų šeima pakviečiama į pokylį, tiksliau – kviestinį vakarėlį, kur susirinks visas kultūrinis šalies elitas, o koncertuos JIS! Maša pasirengusi paaukoti bet ką, kad taip pat atsidurtų ten. Bet kaip tą padaryti? Į pagalbą Pelenei, be abejo, ateina geroji fėja, kurios vaidmenį atlieka Mašos teta Agnija, leidinio „Geltonoji spauda“ vyriausioji redaktorė. „Vargšei giminaitei“ ji gali gauti išsvajotąjį pakvietimą, bet ne šiaip, o už paslaugą. Maša į vakarėlį keliaus atlikti neįprastos ir pikantiškos žurnalistinės užduoties...

Lietuvos kino teatruose filmas bus rodomas nuo kovo 2 dienos. Kviečiame žiūrėti linksmiausią metų pradžios komediją apie meilę, amžinąsias vertybes ir Maskvos elito gyvenimą!

Režisierius: Sergej Ivanov

Scenarijus: Dmitrij Zverkov, Maksim Tuchanin, Ruslan Sorokin

Muzika: Konstantinas Meladze

Prodiusreriai: Aleksandr Cekalo, Ruslan Sorokin

Vaidina: Kristina Asmus, Nikita Jefremov, Liza Bojarskaja, Nonna Grišajeva, Aleksandr Cekalo, Jurij Stojanov, Nikolaj Baskov ir kt.