Slaptas ženklas
An Invisible Sign (2011)
Žanras: Komedija, romantinis
Sukurta: JAV
Platintojas: Meed films UAB
Kino teatruose nuo: 2011-05-13
Trukmė: 1h 40 min
Cenzas: zzz_N/A

Šioje už širdies griebiančioje romantinėje komedijoje seksualioji nuotykių ieškotoja Jessica Alba transformuojasi į kuklią, drovią, švelnią pradinukų mokytoją, kuriai niekaip nesiseka išspręsti pagrindinės – savo jausmų – lygties...

Mona Grei – dvidešimtmetė vienišė, kurią nuo mažens užbūrė... skaičių magija. Po to, kai sunki liga palaužė jos tėvą, matematika mažajai Monai tapo priemone užsimiršti, atsiriboti nuo visų pasaulio problemų ir nuo savo skausmo. Užaugusi Mona nesugeba susirasti draugų, nemoka bendrauti su aplinkiniais, todėl jaučiasi visų atstumta ir niekam nereikalinga. Vieną dieną, lyg iš giedro dangaus, ji sulaukia pasiūlymo dirbti pradinukų matematikos mokytoja. Neturėdama kitos išeities mergina priima pasiūlymą. Mokykloje ją pasitinka ne tik patrakusių mokinių klasė, bet ir žavus gamtos mokslų mokytojas Benas. Mergina pasijunta tarsi ekstremalios situacijos zonoje: jai tenka tramdyti jaunuosius „profesorius“, spręsti jų asmenines krizes, aiškintis santykius su į akį kritusiu mokytoju ir suvokti, ar aritmetinis veiksmas ABEJONĖ + VILTIS + LIKIMAS = MEILĖ yra teisingas.

Filmų „Nuodėmių miestas“, „Valentino diena“, „Mačetė“ ir „Paskutinis tėvų išbandymas:mažieji Fokeriai“ žvaigždė Jessica Alba bei seksualusis Chris Messina, Lietuvos žiūrovams pažįstamas iš kino hitų „Viki Kristina Barselona“, „Julie ir Julia“ bei „Šėtonas“ kviečia į romantinę kelionę be išskaičiavimų.

Režisierė: Marilyn Agrelo

Vaidina: Jessica Alba („Nuodėmių miestas“, „Valentino diena“, „Mačetė“, „Paskutinis tėvų išbandymas: mažieji Fokeriai“), Bailee Madison („Suvaidink mano žmoną“, „Broliai“, „Tiltas į Terabitiją“), J.K. Simmons („Žmogus voras“, „Perskaityk ir sudegink“), Chris Messina („Viki Kristina Barselona“, „Julie ir Julia“, „Šėtonas“)