Geri metai
Good Year, A (2006)
Žanras: Komedija / Drama
Sukurta: 20th Century Fox
Platintojas: Forum Cinemas UAB
Kino teatruose nuo: 2006-11-24
Trukmė: 1h 58 min
Cenzas: zzz_N/A

R. Crowe‘o ir R. Scotto duetas, padovanojęs „Oskaru“ įvertintą „Gladiatorių“, žiūrovams pateikia naują bendrą kūrinį - juokingą ir kartu dramatišką istoriją, kuri nepaliks abejingo nė vieno žiūrovo.

Finansų ekspertas iš Londono Maksas Skineris (akt. R. Crowe‘as) vyksta į nuostabųjį Provansą – šioje Prancūzijos dalyje yra nedidelis vynuogynas, kurį jis paveldėjo mirus dėdei Anri. Nemenkų finansinių sunkumų turintis Maksas planuoja parduoti paveldėtą vynuogyną, tačiau netikėtai ši kelionė į nuostabaus grožio gamtos kampelį, kur jis praleido laimingus vaikystės metus, tampa visiškai nauju ir labai netikėtu jo gyvenimo etapu.

Atvykus paaiškėja, jog dėdės verslas – ant žlugimo ribos. Namas beveik sugriuvęs, o rūsiai pilni butelių su prarūgusiu gėralu. Maža to, netikėtai iškyla dar viena problema. Vieną gražią dieną į duris pasibeldžia žavi amerikietė ir pareiškia, kad ji – seniai dingusi Makso pusseserė, dėdės Anri duktė, taigi ir teisėta vynuogyno paveldėtoja. Nejau Maksui teks palikti Provanso idilę ir grįžti į niūrų Londoną? Ne taip greitai. Juk viskas tik prasideda! O kur dar meilės istorija...

Rež. Ridley‘us Scottas („Svetimas“, „Bėgantis skustuvo ašmenimis“, „Juodasis lietus“, „Telma ir Luiza“, „Gladiatorius“, „Hanibalas“, „Juodojo vanago žūtis“, „Apgavikai“, „Dangaus karalystė“)

Vaidina: Russellas Crowe‘as („Gladiatorius“, „Įkaitas“, „Informatorius“, „Nuostabus protas“, „Pakilęs iš pelenų“), Mitchellas Mullenas, Marion Cotillard („Taksi“, „Taksi 2“, „Taksi 3“, „Mano gyvenimo žuvis“), Albertas Finney‘us („Čempionų pusryčiai“, „Erina Brokovič“, „Narkotikų kelias“, „Mano gyvenimo žuvis“, „Oušeno dvyliktukas“), Tomas Hollanderis („Enigma“, „Pasileidėlis“, „Puikybė ir prietarai“, „Karibų jūros piratai: numirėlio skrynia“), Abbie Cornish, Didieris Bourdonas („Fanfanas tulpė“), Valeria Bruni Tedeshi („Karalienė Margo“, „Namai“)