N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.
André Rieu’s 2024 Maastricht Concert: Power of Love
André Rieu’s 2024 Maastricht Concert: Power of Love (2024)
Žanras: Filmas-koncertas
Platintojas: Piece of Magic Entertainment
Kino teatruose nuo: 2024-09-01
Trukmė: 3h 00 min
Cenzas: N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.

„MEILĖS GALIA“ – NAUJAUSIAS „VALSŲ KARALIAUS“ ANDRÉ RIEU KONCERTAS „FORUM CINEMAS“ KINO TEATRUOSE.

Nuolatiniu „Forum Cinemas“ ir visų mūsų širdžių svečiu tapęs „valsų karalius“ André Rieu sugrįžta su nauja koncertine programa. Rugsėjo 1-ą dieną (sekmadienį) Lietuvos „Forum Cinemas“ kino teatruose bus transliuojamas ypatingas maestro koncertas iš jo gimtojo Mastrichto, pavadintas „Meilės galia“ (André Rieu’s 2024 Maastricht Concert: Power of Love).

Savo architektūra ir dvasia pats primenantis pasakų miestą, Mastrichtas yra puiki vieta šiai koncertinei programai, skirtai pasakiškam jausmui: meilei. Naujausias A. Rieu ir jo vadovaujamo „Johano Štrauso orkestro“ pasirodymas žada tapti vienu įspūdingiausių šios vasaros sezono muzikos renginių. Vieno produktyviausių pasaulio muzikantų koncertai visuomet pasižymi neprilygstama aistra ir žiūrovams dovanoja puikią nuotaiką, nesutramdomą džiaugsmą ir nepamirštamus įspūdžius.

Prie pastarųjų prisideda ir ypatinga koncerto vieta – pačiame Mastrichto centre esanti Vrijthofo aikštė, apsupta istorinių pastatų, iš kurių įspūdingiausias yra šventojo Servacijaus bazilika. Darnų architektūrinį praeities ir dabarties santykį puikiai atspindi ir A. Rieu repertuaras, kuriame susipina klasikinė muzika bei žinomiausi miuziklų, roko ir pop muzikos kūriniai. Naujausioje programoje žiūrovų laukia nuostabiausi klasikiniai valsai, žinomiausi filmų garso takelių kūriniai, roko baladės ir netikėtos šiuolaikinės pop muzikos hitų interpretacijos.

Kad ir iš kokio laikotarpio būtų, visi koncerte skambėsiantys kūriniai bus susieti vienos temos: meilės. O kaip dainavo Andrius Mamontovas, „niekada man meilės nebus per daug“. Tad nesvarbu, kas esate – įsimylėjėliai, bičiuliai, šeimos nariai, bendradarbiai ar vienišiai – šis koncertas skirtas būtent Jums.

Visą pasaulį pavergęs „valsų karalius“ iš Nyderlandų André Rieu kviečia mėgautis, dovanoti ir dalintis šiuo nuostabiu jausmu – meile. Naujausia maestro koncertinė programa „Meilės galia“ (André Rieu’s 2024 Maastricht Concert: Power of Love) – rugsėjo 1 d. Lietuvos „Forum Cinemas“ kino teatruose.