N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.
PASIKLYDĘ EKRANE kino klasika: Asmens sargybinis (1992)
The Bodyguard (1992)
Žanras: Veiksmo, drama
Sukurta: JAV
Platintojas: Pasiklydę ekrane
Kino teatruose nuo: 2024-02-12
Trukmė: 2h 09 min
Cenzas: N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.

Šių metų Šv. Valentino dienos išvakarėse kino blogeriai „Pasiklydę ekrane“ nusprendė nustebinti visus įsimylėjėlius su kultiniu filmu – 1992 metais pasirodžiusiu Micko Jacksono surežisuotu hitu „Asmens sargybinis“ (angl. „The Bodyguard“) su Kevinu Costneriu ir Whitney Houston priešaky.

Tad pasiruoškite vasario 12 dieną Vilniaus ir Kauno „Forum Cinemas“ kino teatruose išvysti šį kultinį filmą, kuriame išgirsite dar ir legendinę Whitney Houston atliekamą dainą „I Will Always Love You“.

Maža to, filmo garso takelis tapo tikru kultūriniu fenomenu, pelnęs ne tik „Grammy“ apdovanojimą už geriausią 1992 metų albumą, bet ir tapęs daugiausia – 45 milijonai kopijų – muzikos istorijoje parduotu garso takeliu.

Na, o artėjant tokiai gražiai šventei, ši meile tviskanti istorija taps dar ir puikiu pasirinkimu geram ir nostalgiškam laiko praleidimui kine.

Seanso metu žiūrovai turės dar ir galimybę laimėti nuostabius prizus, kuriuos įsteigė šio renginio rėmėjai.

Renginio rėmėjai: „Gera Dovana“, „Sushi Masters“, „Fantazijos.lt“ ir „Cut My Fashion“.

Filmo istorija rutuliojasi apie Franką Farmerį, kuris tiki, kad viską galima kontroliuoti. Jis – asmens sargybinis, aukščiausio lygio profesionalas, saugojęs du Amerikos prezidentus. Reičel Maron – pop žvaigždė. Nerūpestingos dainininkės, besimėgaujančios šlove, darbu ir pinigais, gyvenimą sudrumsčia maniako fano grasinantys laiškai. Frankas pasamdomas užtikrinti Reičel saugumą. Ir? Jie įsimyli vienas kitą, nors juos ir sieja tik profesionalus darbo ryšys.

Amžiaus cenzas: N-13

Filmas rodomas anglų kalba su lietuviškais subtitrais.

Režisierius: Mick Jackson

Vadina: Kevin Costner, Whitney Houston, Gary Kemp, Bill Cobbs, Debbie Reynolds, Mike Starr.