N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.
PASIKLYDĘ EKRANE kino klasika: Tarp žvaigždžių (2014)
Interstellar (2014)
Žanras: Nuotykių, fantastinis
Sukurta: JAV
Platintojas: Pasiklydę ekrane
Kino teatruose nuo: 2024-01-22
Trukmė: 2h 49 min
Cenzas: N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.

2024 metais sukanka lygiai dešimtmetis, kai kino ekranus pasiekė vienas įspūdingiausių XXI amžiaus kino reginių – mokslinės fantastikos šedevru įvardijamas Christopherio Nolano kino hitas „Tarp žvaigždžių“ (angl. „Interstellar“).

Ir šia proga, kino blogeriai „Pasiklydę ekrane“ nusprendė Jums parodyti šį penkiems „Oskarams“ nominuotą filmą, kuris iki šiol nepalieka abejingų žiūrovų.

Tad pasiruoškite sausio 22 dieną visuose „Forum Cinemas“ kino teatruose išvysti šį didingą, nepriekaištingais specialiaisiais efektais perpildytą, didelio kino ekrano reikalaujantį, beveik trijų valandų trukmės ir legendinio Stanley‘io Kubricko šedevro „2001: Kosminė odisėja“ (angl. „2001: A Space Odyssey“) įkvėptą reginį.

Vilniaus ir Kauno seanso metu žiūrovai turės dar ir galimybę laimėti nuostabius prizus, kuriuos įsteigė šio renginio rėmėjai.

Renginio rėmėjai: „iLunch“.

Ar žmonijai lemta mirti Žemėje? Ar vis tik mes, kaip rasė, sugebėsime rasti būdų, kaip užkariauti beribę Visatą ir susikurti naujus namus kol kas dar neatrastose planetose? Štai kokius klausimus iškelia šis Christopherio Nolano surežisuotas kino hitas.

Filmo istorija rutuliojasi apie grupę bebaimių astronautų, kuriems vadovauja profesionalus lakūnas ir inžinierius Kuperis. Jis kartu su bendražygiais iškeliauja į kosmoso gelmes ieškoti atsakymų ir atrasti naujų pasaulių.

Ir kas Kuperiui svarbiau – žinojimo ribas praplėsianti kosminė misija ar Žemėje vieni liekantys du misijos vado vaikai? Plyštančia širdimi Kuperis atsisveikina su mažąja dukrele, pažadėjęs jai būtinai sugrįžti, tačiau puikiai žino, kad jokie atradimai ir nauji pasauliai nepakeis to, ką jis palieka Žemėje.

Amžiaus cenzas: N-13

Filmas rodomas anglų kalba su lietuviškais subtitrais.

Režisierius: Christopheris Nolanas

Vadina: Matthew McCaunaughey, Anne Hathaway, Timothée Chalamet, Jessica Chastain, Mackenzie Foy, Michael Caine, Casey Affleck, John Lithgow, Ellen Burstyn, Wes Bentley, David Oyelowo.