N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.
André Rieu's White Christmas
André Rieu's White Christmas (2023)
Žanras: Filmas-koncertas
Platintojas: Piece of Magic Entertainment
Kino teatruose nuo: 2023-12-02
Trukmė: 3h 00 min
Cenzas: N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.

Kalėdinis „valsų karaliaus“ André Rieu koncertas – didžiuosiuose „Forum Cinemas“ ekranuose.

Ir vėl, ir vėl, ir vėl! – André Rieu sugrįžta į „Forum Cinemas“ ekranus, kad padovanotų šventę visiems klasikinės muzikos, geros nuotaikos ir Kalėdų mylėtojams. Jau nuo gruodžio 2 dienos (šeštadienio) visuose Lietuvos „Forum Cinemas“ kino teatruose lietuvių pamiltas „valsų karalius“ iš Nyderlandų paskleis kalėdinę nuotaiką ir artėjančių gražiausių metų švenčių dvasią.

Kartu su savuoju „Johano Štrauso orkestru“ maestro pristato naują specialią, net trijų valandų (su pertrauka) programą „Baltos Kalėdos“ (André Rieu’s White Christmas). Nuo pat pirmųjų akordų „Forum Cinemas“ žiūrovai turės galimybę pasinerti į su niekuo nesupainiojamą ir nepalyginamą šventinę atmosferą stebuklingoje muzikos šalyje.

Puikiai pažįstamos ir mylimos klasikinės kalėdinės melodijos („Jingle Bells“, „Ave Maria“, „Oh Holy Night“ ir daugybė kitų), netikėtos populiarių šiuolaikinių kūrinių interpretacijos, pasaulinio garso kviestiniai svečiai ir nuostabios kalėdinės dekoracijos sukurs nepakartojamą įspūdį, praskaidrins niūrią tamsiojo sezono nuotaiką ir pripildys širdis gerumo bei džiaugsmo.

Kartu su André Rieu nuostabiausios metų šventės prasideda anksčiau! Nauja „valsų karaliaus“ programa „Baltos Kalėdos“ (André Rieu’s White Christmas) – jau gruodžio 2 dieną visuose Lietuvos „Forum Cinemas“ kino teatruose. Ar gali būti geresnė dovana sau ir tiems, kuriuos mylite?

Koncertas rodomas originalo kalba ir su angliškais subtitrais.