N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.
RENAISSANCE: A FILM BY BEYONCÉ
RENAISSANCE: A FILM BY BEYONCÉ (2023)
Žanras: Filmas-koncertas
Sukurta: JAV
Platintojas: Trafalgar Releasing
Kino teatruose nuo: 2023-12-01
Trukmė: 2h 50 min
Cenzas: N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.

„Forum Cinemas“ ekranuose – albumą RENAISSANCE pristatantis Beyoncé filmas-koncertas.

Gruodžio 1 dieną (penktadienį) Lietuvos „Forum Cinemas“ kino teatrai kviečia į pasimatymą su viena didžiausių mūsų laikų popmuzikos žvaigždžių, „karaliene Bey“ (Queen Bey) vadinama Beyoncé. Pernai išleidusi itin sėkmingą septintąjį savo albumą RENAISSANCE, Beyoncé leidosi į ne mažiau stulbinamos sėkmės sulaukusį ir rekordus gerinusį pasaulinį koncertinį turą.

Muzikinis filmas RENAISSANCE: A FILM BY BEYONCÉ intymiai fiksuoja visą dainininkės ir jos komandos kelionę, prasidėjusią 2023 m. gegužės 10 d. Stokholme ir finišavusią spalio 1 d. Kanzas Sityje. Turo metu 56-iuose koncertuose 13-oje valstybių apsilankė beveik 2,8 mln. žmonių.

RENAISSANCE koncertinis turas, uždirbęs daugiau nei pusę milijardo JAV dolerių, tapo aštuntuoju pelningiausiu muzikos turu žmonijos istorijoje, antruoju (po Taylor Swift) visų laikų sėkmingiausiu moters koncertų turu bei sėkmingiausia istorijoje juodaodės atlikėjos koncertų serija.

Pustrečios valandos trukmės filme žiūrovų laukia ne tik kvapą gniaužiantys vaizdai iš Beyoncé koncertų, bet ir intymus žvilgsnis už kulisų: anksčiau nematytuose dokumentiniuose kadruose užfiksuoti tiek albumo įrašinėjimo darbai, tiek pasiruošimas koncertiniam turui – nuo visas jėgas išsunkiančių repeticijų iki atsipalaidavimo akimirkų dešimtmetės dukters Blue Ivy Carter ir kitų artimųjų bei draugų kompanijoje.

Į muzikos Olimpą užkopusi Beyoncé garsėja kaip nepriekaištingos darbo etikos, išskirtinio kūrybiškumo ir novatoriškų bei drąsių idėjų menininkė. Kaip sako ji pati – „koncertuodama esu laisva. Šio turo tikslas buvo sukurti tokią atmosferą, kad kiekvienas, apsilankęs koncerte, taip pat pasijustų laisvas“.

Pasijuskite laisvi ir jūs! Kvapą gniaužiantis filmas-koncertas RENAISSANCE: A FILM BY BEYONCÉ visuose Lietuvos „Forum Cinemas“ kino teatruose startuoja jau gruodžio 1 dieną.

Filmas-koncertas anglų kalba su angliškais subtitrais.

TIK GRUODŽIO 1-Ą DIENĄ PAMATYK:

- PAČIAME DIDŽIAUSIAME KINO EKRANE LIETUVOJE – „FORUM CINEMAS VINGIS“, 1 salė, 180 m2 ekranas, 4K vaizdo rezoliucija, Dolby Digital 7.1 garso sistema;

- „FORUM CINEMAS KAUNE“, iSCAPE salė, 140 m2 ekranas, 4K LASER vaizdo projekcija ir daugiakanalė DOLBY ATMOS garso sistema;

- „FORUM CINEMAS KLAIPĖDOJE“, LUXE salė, 145 m2 ekranas, 4K LASER vaizdo rezoliucija ir Dolby Digital 7.1 garso sistema;

- „FORUM CINEMAS ŠIAULIUOSE“, 1 salė, 125m2 ekranas, 2K vaizdo rezoliucija, Dolby Digital 7.1 garso sistema.

Gruodžio 2 – 14 dienomis filmas koncertas bus rodomas mažesnėse kino salėse.