N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.
PASIKLYDĘ EKRANE kino klasika: Negarbingi šunsnukiai (2009)
Inglourious Basterds (2023)
Žanras: Drama, nuotykių, karinis
Sukurta: JAV
Platintojas: Pasiklydę ekrane
Kino teatruose nuo: 2023-11-07
Trukmė: 2h 33 min
Cenzas: N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.

Nekantriai belaukiant dešimtojo ir finalinio Quentino Tarantino karjeroje filmo „Filmo kritikas“ (angl. „The Movie Critic“), karts nuo karto yra smagu sugrįžti prie jo ankstesnių dideliais hitas tapusių filmų peržiūros kine.

Būtent todėl kino blogeriai „Pasiklydę ekrane“ nusprendė parodyti Jums vieną iš populiariausių ir žiūrovų mylimiausių Quentino Tarantino filmų – modernia kino klasika jau tapusį 2009 metų aštuoniems „Oskarams“ nominuotą šedevrą „Negarbinti šunsnukiai“ (angl. „Inglourious Basterds“).

Tad pasiruoškite lapkričio 7 dieną Vilniaus ir Kauno „Forum Cinemas“ kino teatruose išvysti šį stilistiškai unikalų, puikiai parašytą, „tarantiniškai“ brutalų ir nuostabiai suvaidintą filmą, kurio dėka pasaulis susipažino su talentingu aktoriumi Christophu Waltzu.

Seanso metu žiūrovai turės dar ir galimybę laimėti nuostabius prizus, kuriuos įsteigė šio renginio rėmėjai.

Renginio rėmėjai: „Gera Dovana“, „iLunch“, „Hangar“.

Pirmieji Vokietijos okupacijos Prancūzijoje metai. Sąjungininkų pajėgų leitenantas Aldas Reinas suburia žydų karių būrį, kuris pradeda vykdyti žiauraus keršto naciams planą ir dirti jiems skalpus. Kartu su vokiete aktore ir slapta sąjungininkų agente Brigita von Hamersmark jie pradeda regzti planą, kaip nužudyti trečiojo reicho lyderius. Likimas juos suveda su teatro savininke, kuri nori atkeršyti naciams už tėvų egzekuciją.

Amžiaus cenzas: N-16

Filmas rodomas anglų kalba su lietuviškais subtitrais.

Režisierius: Quentin Tarantino

Vadina: Brad Pitt, Diane Kruger, Christoph Waltz, Eli Roth, Mélanie Laurent, Til Schweiger, B.J. Novak, Michael Fassbender, Daniel Brühl.