N-7. Jaunesniems būtina suaugusiojo palyda
Kentervilio pilies vaiduoklis (dubliuotas)
The Canterville Ghost (dubbed) (2023)
Žanras: Animacija, nuotykių, šeimos
Sukurta: Didžioji Britanija
Platintojas: Garsų Pasaulio Įrašai UAB
Kino teatruose nuo: 2023-12-08
Trukmė: 1h 29 min
Cenzas: N-7. Jaunesniems būtina suaugusiojo palyda

Seras Saimonas de Kentervilis jau 300 metų vaidenasi savo pilyje ir labai mėgsta tai daryti! Ne vienas svečias išdrįsęs apsistoti vaiduoklio valdose greit iš ten pabėgdavo, o visa tai serui Kenterviliui sukeldavo daug smagaus juoko. Bet, kai senojoje pilyje apsigyvena ponas Otisas su savo šeimyna, senąjį vaiduoklį ištinka šokas! Pasirodo, naujiesiems pilies šeimininkams, vaiduokliški gąsdinimo „bajeriukai“ visai nebaisūs ir ...truputį pasenę. Kad ir kokį gąsdinimo būdą pasirinktų seras Kentervilis, šiuolaikiškai šeimynėlei tai tik dar labiau patinka! Senasis vaiduoklis skraido po savo pilį susiėmęs už galvos! Kur tai matyta! Jį, „gąsdinimo profesionalą“, sugebėjo kaip reikiant įbauginti pono Otiso padaužos dvynukai sūneliai Kentas ir Luisas. O ambasadoriaus Otiso žmona ponia Lukrecija pasiūlo jam tepaliuko, sutepti žvangančias grandines, nes prie tokio triukšmo užmigti neįmanoma! Serui Kenterviliui tai baisiausia gėda! Jeigu ir toliau taip bus, jis - seras Kentervilis amžiams praras šiurpiausio gąsdintojo reputaciją! Susidraugavęs su jaunąja panele Virginija, žavusis vaiduoklis papasakoja neįtikėtiną savo gyvenimo istoriją ir štai tada prasideda patys tikriausi, pilni įdomiausių paslapčių nuotykiai.

Keliaukite į paslaptingą vaiduoklių pasaulį smagiai pasijuokti, susipažinti su stebuklų ir paslapčių kupina Oskaro Vaildo kūryba, pasisemti pačios geriausios nuotaikos kino teatruose nuo gruodžio 8 dienos.

Filmas dubliuotas lietuviškai, be subtitrų.

REŽISIERIUS: Kim Burdon, Robert Chandler

VAIDMENIS ĮGARSINO: Algirdas Dainavičius (Seras Kentervilis); Jurgis Damaševičius (Hairamas); Juozas Gaižauskas (sodininkas); Sergejus Ivanovas (Henris); Gabrielė Malinauskaitė-Rudzienė (Virginija); Neringa Varnelytė (Aldžernyn); Edita Zizaitė (ponia Amini);