N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.
Tiesiog sėkmė
Coup de chance (2023)
Žanras: Drama, romantinis
Sukurta: Prancūzija, Didžioji Britanija, JAV
Platintojas: Adastra Cinema, UAB
Režisierius: Woody Allen
Kino teatruose nuo: 2023-09-29
Trukmė: 1h 33 min
Cenzas: N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.

Fani – graži ir gyvenimu besidžiaugianti paryžietė, kuri, atrodytų yra laiminga ir mylima. Prestižinis darbas, turtingas ir mylintis sutuoktinis, visais gyvenimo klausimais palaikanti mama. Gyvenimas tiesiog nuostabus! Tačiau Fani nesijaučia laiminga ir spindintis gyvenimas tik verčia ją ieškoti naujų iššūkių.

Netikėtas vieno ryto susitikimas kardinaliai keičia filmo herojės gyvenimą. Alanas – jaunystės draugas, kuris buvo karštai pamilęs Fani. Nauja arba atgimusi draugystė netrukus pavirsta į karštą romaną. Paryžietės vyras įtaria žmonos išdavystę, tačiau ir pats nėra „šventasis“. Jo galvoje gimsta klastingas planas, kurio įgyvendinimui gali sutrukdyti tik sėkmė.

50-tasis kino virtuozo Vudi Aleno filmas. Ypatinga meilė Paryžiui ir žmonių santykių analizė, visu gražumu atsiskleidžia ir naujausiame (kalba, kad paskutiniame) jo filme. TIESIOG SĖKMĖ pasieks Lietuvos kino teatrus jau rugsėjo 29 dieną.

Filmas prancūzų kalba su lietuviškais subtitrais.

Režisierius: Woody Allen („Vidurnaktis Paryžiuje“, „Į Romą su meile“, „Mėnesienos magija“, „Lietinga diena Niujorke“)

Vaidina: Lou de Laage („Laukimas“, „Skaisti kaip sniegas“), Niels Schneider („Meilės reikalai“, „Apačiai: Paryžiaus gauja“), Valerie Lemercier („Meilė trunka trejus metus“, „Ateiviai“)

Nuotraukos: © 2023 Gravier Productions, Inc. Photography by Thierry Valletoux