N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.
PASIKLYDĘ EKRANE kino klasika: Geri vyrukai (1990)
Goodfellas (1990)
Žanras: Trileris, kriminalinis
Sukurta: JAV
Platintojas: Pasiklydę ekrane
Kino teatruose nuo: 2023-10-09
Trukmė: 2h 25 min
Cenzas: N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.

Spalio 20 dieną pasaulinę premjerą turės naujasis Martino Scorseses hitas „Gėlių mėnulio žudikai” (angl. „Killers of the Flower Moon“), kurio laukia visi gero, prasmingo ir snobiško kino gurmanai.

Ir šia proga belaukiant naujojo „Oskarą“ pelniusio režisieriaus darbo, kino blogeriai „Pasiklydę ekrane“ nusprendė parodyti Jums ne tik vieną žymiausių jo filmų, bet bene geriausią visų laikų mafijos temą gvildenantį kino projektą – 1990 metais pasirodžiusį ir šešiems „Oskarams“ nominuotą šedevrą „Geri vyrukai“ (angl. „Goodfellas“), kurio pamatu tapo tikrais įvykiais paremta istorija.

Tad pasiruoškite spalio 9 dieną Vilniaus ir Kauno „Forum Cinemas“ kino teatruose išvysti šį legendinį filmą su Robertu De Niro, Joe Pesci‘iu, Ray‘umi Liotta ir Paulu Sorvino priešaky.

Seanso metu žiūrovai turės dar ir galimybę laimėti nuostabius prizus, kuriuos įsteigė šio renginio rėmėjai.

Renginio rėmėjai: „Gera Dovana“, „iLunch“ ir „Vero Cafe“.

Filmo istorija sukasi apie Henrį Hilą, kuris metė mokyklą, kad taptų vienu iš gangsterių, kuriuos visuomet idealizavo. Jau nuo jaunystės jis pradėjo dirbti Poliui ir išmoko svarbią pamoką: niekada neskųsk savo draugų ir nepraverk burnos, jei tave suimtų. To jį išmokė Džimis – aukštesnio rango gangsteris. Džimis ir kitas Henrio draugas Tomis pašalina visus, kurie jiems neįtinka, tad palaipsniui jie kyla aukštyn gangsterių hierarchijoje. Jie jau nebeapsiriboja smulkiomis vagystėmis ir imasi stambesnių. Vieną dieną karštakošis Tomis mirtinai sumuša Gambino šeimos narį Bilį Batsą, kai šis jį įžeidžia. Tada ir prasideda Džimio ir Tomio žlugimas. O kaip pasielgs Henris, norėdamas išsaugoti savo sveiką kailį?

Amžiaus cenzas: N-16

Filmas rodomas anglų kalba su lietuviškais subtitrais.

Režisierius: Martin Scorsese

Vadina: Robert De Niro, Ray Liotta, Paul Sorvino, Joe Pesci, Lorraine Bracco, Frank Vincent.