N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.
POWER HIT RADIO premjera: Blyksnis
POWER HIT RADIO premiere: The Flash (2023)
Žanras: Veiksmo, nuotykių, fantastinis
Sukurta: JAV
Platintojas: Acme Film, UAB
Kino teatruose nuo: 2023-06-13
Trukmė: 2h 24 min
Cenzas: N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.

Kuomet Baris Alenas, Blyksnis, suvokia, kad jo supergalia judėti beprotišku greičiu leidžia jam keliauti laiku, jo galvoje užgimsta drąsi, nors ir pavojinga mintis – nuvykti į praeitį ir užkirsti kelią išpuoliui, nusinešusiam jo mamos gyvybę.

Nors tai jam pavyksta, įvykių praeityje pakeitimas neišvengiamai pakeičia ir dabartį. Į savo laikmetį sugrįžęs Blyksnis sužino, kad į naują jo realybės versiją sugrįžo klastingasis generolas Zodas, ir kad joje taip pat nebeliko jokių superherojų, galinčių Zodą sustabdyti.

Tiksliau, beveik nebeliko: Blyksniui tenka gerokai pasistengti, kol prikalbina vieną „į pensiją išėjusį“ Betmeną vėl apsivilkti savo kostiumą bei išgelbėti vieną įkalintą Kriptono gyventoją. Tiesa, ne patį Supermeną, tačiau rinktis nėra iš ko. Padedamas dviejų naujai surastų bendrininkų ir savo paties versijos iš kito laikmečio, Blyksnis turės pasitelkti visas įmanomas supergalias, kad išgelbėtų savo pasaulį ir ankstesniąją realybę.

Filmas anglų kalba su lietuviškais subtitrais.

Režisierius: Andy Muschietti („Tas“, „Mama”)

Vaidina: Ben Affleck („Betmenas prieš Supermeną: Teisingumo aušra”, „Savižudžių būrys”), Ezra Miller („Teisingumo lyga“, „Fantastinia gyvūnai“ trilogija, „Savižudžių būrys“), Sasha Calle, Michael Shannon („Kulkų ekspresas ”, („Betmenas prieš Supermeną: Teisingumo aušra”), Ron Livingston („Išvarymas”), Maribel Verdú, Kiersey, Antje Traue („Žmogus iš plieno ”), Michael Keaton („Žmogus-voras: grįžimas namo” „Betmenas”).