N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.
ZIP FM premjera: Robotai
ZIP FM premiere: Robots (2023)
Žanras: Komedija, fantastinis, romantinis
Sukurta: JAV
Platintojas: Acme Film, UAB
Vaidina: Shailene Woodley
Kino teatruose nuo: 2023-06-07
Trukmė: 1h 33 min
Cenzas: N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.

Ar kada nors, eidami į pirmąjį pasimatymą, svajojote būti šaunesni, sąmojingesni, dėmesingesni ir apskritai visais aspektais geresni nei esate iš tikrųjų? Futuristinėje komedijoje „Robotai“ tai – realybė! Technologijoms ištobulėjus, žmonės gali užsisakyti tikslią savo kopiją, visais atžvilgiais pranašesnę už save.

Nors robotai sukurti kaip puikūs namų pagalbininkai, bet Eleina ir Čarlzas (aktoriai Shailene Woodley ir Jack Whitehall) į viską pasižiūri kūrybiškai ir nusprendžia savo antrininkus panaudoti bandant išvengti pirmųjų pasimatymų nerangumo, nejaukumo ir prakaituojančių delnų.

Robotai sėkmingai įvykdo savo misiją – susuka galvą vienas kitam. Tačiau patiems netikėtai suvokus, kad įsimylėjo, antrininkai pavagia savo šeimininkų tapatybes ir tepa slides. Eleinai ir Čarlzui nelieka nieko kito, kaip tik susivienyti ir leistis iš paskos, siekiant susigrąžinti maištautojus atgal. Žinoma, jie nė iš tolo neprilygsta savo tobuliems mechaniniams antrininkams, tad kelionėje jų laukia ir prakaituojantys delnai, ir nejaukumas, ir susierzinimas, ir nuolatiniai ginčai, ir dar daug ko.

Vasara prasidės su tikrai dosnia nuoširdaus juoko dozė ir komedija „Robotai“! Pamatykite kinuose jau birželio 9 dieną.

Amžiaus cenzas: N-16

Filmas anglų kalba su lietuviškais subtitrais.

Režisavo: Anthony Hines, Casper Christensen

Vaidina: Shailene Woodley, Jack Whitehall