Įvairaus amžiaus žiūrovams
Eli seansas. Kakė Makė: mano filmas
Eli seansas. Kakė Makė: mano filmas (2023)
Žanras: Animacija
Sukurta: Lietuva
Platintojas: Nj world, UAB
Kino teatruose nuo: 2023-04-23
Trukmė: 1h 15 min
Cenzas: Įvairaus amžiaus žiūrovams

Filmą pristato dresuota šunytė ELI!

Šio seanso metu Jus aplankys šauniai išdresuota „Forum Cinemas“ draugė Eli. Vaikai sužinos kaip reikia saugiai bendrauti su gyvūnais, kartu pasimokins šunų kalbos - juk šuo kalba visiškai kitaip nei žmonės. Na o Eli parodys smagių triukų, gal net leis paspausti leteną arba pasidaryti selfį. Šįkart Eli Jums sugalvojo ir užduotį – peržiūrėkite šiame puslapyje Eli nuotraukas, vaizdo įrašus ir ... nupieškite Eli taip, kaip įsivaizduojate geriausiai. Ir atsineškite piešinį į Eli seansą. Gali būti, kad Eli, apuoščiusi, apžiūrėjusi Jūsų piešinukus kažką apdovanos specialiu prizu, o gal ir kokiu skanėstu vaikams? Ir iškart po Eli pasirodymo Jūsų lauks smagus „Kakė Makė: MANO FILMAS“ kino seansas.

---

Vaikų ir tėvų mylima Kakė Makė, iki šiol labiausiai žinoma iš nuostabių knygų istorijų, kviečia jus patirti naują nuotykį – pristato laukiamiausią lietuvišką animacinį filmą visai šeimai „Kakė Makė: MANO FILMAS“. Nesvarbu, namie pūpso visa kolekcija Kakės Makės knygų ar esate perskaitę tik vieną – 5-metės mergaitės galia kurti ir valdyti milžinišką vaizduotės visatą padarys įspūdį ir mažam, ir dideliam.

Visai šeimai sukurtas filmas, tai šeši nuotykiai, kuriuose nestinga humoro, išdaigų ir vertingų pamokų. Kakės Makės nuotykiai, prasidėję namie, netruks išsiplėsti ir peraugti į skirtingus jos magiško pasaulio kampelius, kur ji sutiks savo išgalvotus draugus monstrus, piratus, pasakų princą, keistokai linksmą raganą, keliaus į Dantukų fėjos puotą, ieškos pabėgusių ausų, švęs svajonių gimtadienį ir... sutiks savo naują augintinį!

Nuo pirmų filmo akimirkų žiūrovus nustebins tai, kad Kakė Makė pati kuria filmą: pasakoja kasdien patiriamus nuotykius, pristato veikėjus ir pirmą kartą atskleidžia savo tėvų vardus.

Pagal rašytojos Linos Žutautės knygas sukurtą pilnametražį animacinį filmą „Kakė Makė: MANO FILMAS“ įgarsino žymūs aktoriai ir atlikėjai: Giedrius Savickas, Ineta Stasiulytė, Džiugas Siaurusaitis, Vaidotas Valiukevičius ir kiti.

Režisierius: Meinardas Valkevičius

Filmas dubliuotas lietuviškai, be subtitrų.