N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.
Džono Viko diena su PASIKLYDĘ EKRANE: Džonas Vikas 3 (2019)
John Wick 3 (2019)
Žanras: Veiksmo, trileris, kriminalinis
Sukurta: JAV
Platintojas: Acme Film, UAB
Kino teatruose nuo: 2023-03-12
Trukmė: 2h 10 min
Cenzas: N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.

Belaukiant artėjančios ketvirtosios „Džono Viko“ (angl. „John Wick“) dalies premjeros, kuri įvyks jau kovo 24 dieną, kino blogeriai „Pasiklydę ekrane“ nusprendė sugrąžinti į kino ekraną jau kultine tapusią trilogiją.

Kovo 12 dieną ir tik Vilniaus „Forum Cinemas Vingis“ kino teatre išvyskite visus tris „Džono Viko“ filmus, o taip pat prieš kiekvieną filmą sudalyvaukite konkursuose, kuriuose galėsite laimėti puikius šiam renginiui įsteigtus rėmėjų prizus.

Į „Džono Viko dieną“ žiūrovai galės atskirai įsigyti bilietus į kiekvieną norimą filmą.

Renginio rėmėjai: „Gera Dovana“, „iLunch“, „Red Light Barbers“, „Beaster“, „HobbyShop“.

„Džonas Vikas 3“ – 20:00

Antroje serijos dalyje, atkeršijęs jį apgavusiam Italijos mafijos bosui Santinui, Džonas Vikas (aktorius Keanu Reeves‘as) patenka į nepavydėtiną padėtį. Nužudęs Santiną viešbutyje „Continental“, teikiančiame nusikaltėliams absoliutų prieglobstį, Džonas pažeidžia vieną svarbiausių samdomų žudikų bendrijos įsakų. Viešbučio valdytojas Vinstonas (akt. Ian‘as McShane‘as) neturi kitos išeities, kaip paskelbti atlygį už paties Džono Viko galvą.

14 milijonų dolerių – riebus kąsnelis net ir geriausiai besiverčiantiems nusikaltėliams, tad prabėgus valandai, kurią jam davė Vinstonas, Džoną ims medžioti daugybė aukščiausio kalibro samdomų žudikų. Džonui Vikui reikia kuo greičiau išsinešdinti iš Niujorko. Kartu su vienintele jam likusia sąjungininke – žudike Sofija (akt. Halle Berry) – Džonas leidžiasi į kruviniausią savo gyvenimo kelionę.

Režisierius: Chad Stahelski

Vaidina: Keanu Reeves, Halle Berry, Ian McShane, Laurence Fishburne, Mark Dacascos

Filmas anglų kalba su lietuviškais subtitrais.