N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.
LNK Kino Startas: Įsikūnijimas. Vandens kelias 3D
LNK Kino Startas: Avatar: The Way of Water 3D (2022)
Žanras: Veiksmo, nuotykių, fantastinis
Sukurta: JAV
Platintojas: Theatrical Film Distribution, UAB
Kino teatruose nuo: 2022-12-15
Trukmė: 3h 12 min
Cenzas: N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.

Po beveik 13 metų režisierius James Cameron kviečia sugrįžti į fantastinį Pandoros pasaulį, kur vanduo susieja viską – prieš gimstant ir po mirties.

Po konflikto tarp žmonių kolonizatorių ir vietinių Na‘vi genties atstovų, buvęs jūrų pėstininkas Džeikas Salis (akt. Sam Worthington) tapo tikru Na‘vi genties nariu ir dabar gyvena su savo nauja šeima.

Bet pažįstama grėsmė sugrįžta užbaigti tai, kas buvo pradėta anksčiau ir Džeikas privalo įkvėpti Neytiri (akt. Zoe Saldana) bei visą Na‘vi armiją, kad apsaugotų jų planetą.

Nuo mokslinės fantastikos ir veiksmo filmo „Terminatorius“ iki romantinės dramos „Titanikas“, režisierius James Cameron ne kartą įrodė, kad už jį niekas geriau nesupranta kino žiūrovų. Tačiau jo didžiausias pasisekimas kino teatruose išlieka daugiausiai visoje kino istorijoje bilietų kasose uždirbęs 2009 metų mokslinės fantastikos ir veiksmo filmas „Įsikūnijimas“. Šis filmas buvo nominuotas devyniems JAV kino meno ir mokslo akademijos apdovanojimams, įskaitant už geriausią filmą ir geriausią režisierių, ir laimėjo tris „Oskarus“ už geriausią kinematografiją, gamybos dizainą ir vaizdo efektus.

Originalaus filmo „Įsikūnijimas“ pirmajame tęsinyje, kurio veiksmas vyksta praėjus daugiau nei dešimtmečiui po pirmojo filmo įvykių, sugrįžta aktoriai Zoe Saldana, Sam Worthington ir Sigourney Weaver, taip pat pasirodys Kate Winslet, Vin Diesel ir Michelle Yeoh.

Režisierius James Cameron iš viso filmuoja net keturis „Įsikūnijimo“ tęsinius – du vienu metu.

Ši filmo versija bus rodoma 3D formatu, anglų kalba ir su lietuviškais subtitrais.

Režisavo: James Cameron („Įsikūnijimas“, „Titanikas“, „Terminatorius“, „Svetimi“)

Vaidina: Sam Worthington, Zoe Saldana, Sigourney Weaver, Kate Winslet, Bailey Bass, Giovanni Ribisi, Jamie Flatters, Stephen Lang, Jermaine Clement, Edie Falco, Cliff Curtis, Joel David Moore, Chloe Coleman

FILME YRA NAUDOJAMI RYŠKŪS EFEKTAI, KURIE GALI PAVEIKTI ŽIŪROVUS JAUTRIUS ŠVIESAI AR KITOMS FOTO REAKCIJOMS.