N-18. Suaugusiems nuo 18 metų.
RC kino premjera: Malonumų namai
RC premiere: La Maison (2022)
Žanras: Drama, erotinė drama
Sukurta: Prancūzija
Platintojas: Garsų Pasaulio Įrašai UAB
Kino teatruose nuo: 2022-12-06
Trukmė: 1h 29 min
Cenzas: N-18. Suaugusiems nuo 18 metų.

Nuo gruodžio 9 dienos kino teatruose – šokiruojanti, seksuali, atvira, svaiginanti, švelni ir grubi, įkvėpta tikrų įvykių erotinė drama „Malonumų namai“. Kino juosta sukurta pagal visuomenėje didžiulio atgarsio sulaukusį rašytojos Emos Becker autobiografinį romaną „Namai“. Pagrindinį vaidmenį šioje kino juostoje atlieka žavioji aktorė Ana Girardot.

Jauna rašytoja Ema (akt. Ana Girardot) visada turėjo keistų idėjų, bet viena jų visuomet slypėjo pasąmonės gelmėse. Kas jeigu ji pradėtų viską iš naujo ir pasisemtų įkvėpimo naujai knygai toli nuo namų Berlyne? Kas jeigu ji įžengtų ten, kur vyrai ir moterys priklausomi nuo sekso nuolat mylisi ir tuo mėgaujasi? Ema nesuabejoja – romanas apie prostitucijos pasaulį bus pritrenkiantis, o ji pagaliau sulauks to, ko seniai laukė – savo šlovės valandos.

Vedama savo svajonės, Ema įsidarbina garsiame Berlyno bordelyje „La Maison“. Ten tarp šilko patalų, leopardo rašto audinių, rytietiškų kilimų merginos, eidamos pas klientus tepasi savo kūnus kvapniaisiais aliejais, o tada tenkina net pačias gašliausias savo klientų fantazijas. Ema panyra į malonumų ir aistrų pasaulį, mylisi taip, lyg jaustų nuolatinį sekso troškulį ir rašo savo romaną. Pamažu merginą pribloškia suvokimas, kad ji čia gyvena ir dirba daugiau, nei dvejus metus, o juk ketino užsibūti vos dvi savaites… Ar tikrai knygos rašymas buvo tikslas apsigyventi malonumų namuose, o gal tai tik pretekstas išlaisvinti savo seksualinį alkį?

Jausmingas, stiprus ir estetiškas kino kūrinys, sugebantis prasiskverbti į pačius giliausius žmogaus aistrų labirintus, kino teatruose nuo gruodžio 9 dienos.

Amžiaus cenzas: N-18

Filmas anglų, vokiečių ir prancūzų kalbomis su lietuviškais subtitrais.

Režisierė: Anissa Bonnefont

Vaidina: Ana Girardot, Aure Atika, Rossy de Palma ir kt.