N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.
The Retaliators (specialusis seansas originalo kalba)
The Retaliators (2022)
Žanras: Siaubo
Platintojas: Trafalgar Releasing
Kino teatruose nuo: 2022-10-28
Trukmė: 1h 50 min
Cenzas: N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.

Į „Forum Cinemas“ kino ekranus atkeliauja ypatingas kūrinys – siaubo, sunkiojo metalo ir roko muzikos lydinys, filmas „The Retaliators“. Šiame siaubo trileryje pastorius, siekdamas išsiaiškinti, kas žiauriai nužudė jo dukrą, pamažu pasineria į šiurpinantį ir mirtinai pavojingą pasaulį bei atskleidžia paslaptis, kurios geriau būtų likę neatskleistos. Su didžiuliu pasisekimu rodytą viso pasaulio siaubo filmų festivaliuose, šią juostą pagaliau galės pamatyti ir Lietuvos siaubo bei sunkiosios muzikos gerbėjai.

Filme, kuris interneto puslapyje „Rotten Tomatoes“ turi 100% įvertinimą, bus galima pamatyti tokias roko pasaulio žvaigždes kaip Tommy‘is Lee (Mötley Crüe), Jacoby‘is Shaddix‘as (Papa Roach), Ivan‘as Moody‘is, Zoltan‘as Bathory‘is, Chris‘as Kael‘is (Five Finger Death Punch); epizodinius vaidmenis taip pat suvaidino „Escape the Fate“, „Ice Nine Kills“ ir kitų sunkiosios muzikos grupių nariai.

Visi šie vardai (ir dar daugiau) figūruoja ir oficialiame filmo garso takelyje, išleidžiamame rugsėjo 16 dieną. Nejaukią ir šiurpinančią filmo atmosferą darniai papildo ir seriale „Stranger Things“ puikiai užsirekomendavusių kompozitorių Kyle‘o Stein‘o bei Michael‘o Dixon‘o sukurta foninė filmo muzika.

Beje – pagrindinėse muzikos platformose rugpjūčio pradžioje jau pasirodė pirmasis filmo garso takelio singlas: bendras grupių „Mötley Crüe“, „Asking Alexandria“, „Ice Nine Kills“ ir „From Ashes to New“ kūrinys „21 Bullets“. O filmo kadrai jau yra panaudoti „Bad Wolves“, „The HU“, „Escape The Fate“, „Five Finger Death Punch“, „Papa Roach“ ir kitų grupių bei atlikėjų dainų vaizdo klipuose.

Pasiruoškite ypatingam keršto žaidimui, kuris bus žaidžiamas pagal visiškai naujas taisykles.

Specialusis seansas originalo kalba, be subtitrų.