N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.
Ko nežino vyrai | Svečiuose Kirilas Glušajevas
Ko nežino vyrai | Svečiuose Kirilas Glušajevas (2022)
Žanras: Komedija
Sukurta: Lietuva
Platintojas: Acme Film, UAB
Kino teatruose nuo: 2022-09-14
Trukmė: 1h 43 min
Cenzas: N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.

Rugsėjo 14 dieną 20.30 val. „Forum Cinemas Vingis“ įvyks specialus naujosios lietuviško komedijos „Ko nežino vyrai“ seansas bei susitikimas su kino ir teatro aktoriumi Kirilu Glušaveju, kuris šiame filme atliko vieną iš pagrindinių vaidmenų.

Kirilas Glušajevas žiūrovams labiausiai yra žinomas iš improvizacijų šou „Kitas kampas“, kuriame jis reguliariai pasirodo ir savo pasirodymais visuomet pradžiugina į sales susirinkusius žiūrovus. Be teatro ir improvizacijų, aktorių galima pamatyti ir vaidybiniuose filmuose „Gautas iškvietimas“, „Tarp mūsų, berniukų“, „Ir visi jų vyrai“ bei kituose žymiose lietuviškuose komedijose.

Prieš filmą įvyks trumpa diskusija su svečiu apie teatro ir kino užkulisius, taip pat svečio ir žiūrovų lauks kelios improvizacinės staigmenos. Bus ir daug šaunių prizų, kuriuos įsteigė renginio rėmėjai.

Renginio rėmėjai: Fantazijos.lt, Gera Dovana, Narvesen, iLunch.

Režisierius: Robertas Kuliūnas („Aš žvaigždė“)

Scenarijaus atoriai: Rudolf Havlik, Radka Trestíková

Adaptacija: Matas Vildžius

Vaidina: Rimantė Valiukaitė, Vytautas Rumšas Jaunesnysis, Toma Vaškevičiūtė, Kirilas Glušajevas, Aušra Giedraitytė, Mantas Vaitiekūnas, Agnė Šataitė, Miglė Polikevičiūtė, Valentinas Krulikovskis, Petras Kuneika, Agnė Kaktaitė, Mindaugas Capas, Agnė Jagelavičiūtė ir kiti.