Įvairaus amžiaus žiūrovams
RC premjera: DC Superaugintinių lyga (dubliuotas)
RC premiere: DC League of Super-Pets (dubbed) (2022)
Žanras: Komedija, animacija, nuotykių
Sukurta: JAV
Platintojas: Acme Film, UAB
Kino teatruose nuo: 2022-07-28
Trukmė: 1h 46 min
Cenzas: Įvairaus amžiaus žiūrovams

Supermenas, Betmenas ir kiti superherojai pasaulį gelbėjo ne vieną ir ne du kartus – tai žino visi. Šiek tiek mažiau žinomas faktas, kad beveik visi superherojai namuose turi mielus augintinius, kurie supergaliomis ne ką tenusileidžia savo šeimininkams. Pavyzdžiui, Supermenas daugybę žygių atliko su savo skraidančiu šuneliu Kripto.

Todėl nieko keisto, kad Supermenui ir jo kolegoms patekus į klastingojo Lekso Liuterio nelaisvę, būtent Kripto imasi organizuoti savo šeimininko ir jo draugų gelbėjimo misiją. Pirmiausia jam reikia įkalbėti kitus superherojų augintinius išsikrapštyti iš savo šiltų guolių. Pasitelkęs įtikinėjimus ir meilikavimus, Kripto šiaip ne taip surenka komandą: Betmeno šunį Eisą, Nuostabiosios Moters kiaulaitę P.B., Blyksnio vėžlį Mertoną ir Žaliojo Žibinto voveriuką Čipą.

Ši keista kompanija dabar turės įvaldyti savo naujai atrastas supergalias, išmokti dirbti komandoje ir, bendromis pastangomis išvaduoti savo mylimus šeimininkus.

Filmas dubliuotas lietuviškai, be subtitrų.

Lietuviškai filmo personažus dubliavo aktoriai Giedrius Savickas, Justinas Jankevičius, Jurgis Marčėnas, Agnė Šataitė, Judita Urnikytė, Greta Grinevičiūtė, Vaidotas Žitkus ir kiti.