N-7. Jaunesniems būtina suaugusiojo palyda
André Rieu’s 2022 Maastricht Concert: Happy Days are Here Again
André Rieu’s 2022 Maastricht Concert: Happy Days are Here Again (2022)
Žanras: Filmas-koncertas
Platintojas: Piece of Magic Entertainment
Kino teatruose nuo: 2022-08-27
Trukmė: 3h 00 min
Cenzas: N-7. Jaunesniems būtina suaugusiojo palyda

Magiškoji André Rieu orkestro muzika vėl sugrįžta į „Forum Cinemas“ ekranus.

Pasinerkite į nuostabią muziką, pripildykite savo širdį džiaugsmo ir palydėkite vasarą su charizmatiškuoju „valsų karaliumi“ André Rieu! Rugpjūčio 27 ir 28 dienomis Lietuvoje puikiai pažįstamo ir mylimo smuikininko bei dirigento vadovaujamas „Johano Štrauso orkestras“ sugrįžta į „Forum Cinemas“ sales. Koncertas „Happy Days are Here Again“ – nekantriai lauktas maestro sugrįžimas į gimtąjį Mastrichtą po dvejų metų pertraukos.

Iš kelių A. Rieu pasirodymų Mastrichte bus sumontuotas trijų valandų filmas-koncertas, kuriuo mėgautis galimybę turės kino teatrų žiūrovai visame pasaulyje, taip pat ir „Forum Cinemas“ Lietuvoje. Išsiilgtojo maestro ir jo orkestro programoje – žinomiausi bei mylimiausi visų laikų populiariosios klasikinės muzikos šedevrai, žymūs kviestiniai svečiai ir, be abejo, užburianti muzika, nuostabiausi įspūdžiai, geriausia nuotaika ir nepamirštamos akimirkos.

Grandiozinis vasaros Mastrichto festivalio renginys užgniauš kvapą, nuskaidrins sielą ir mintis. Naujas André Rieu ir „Johano Štrauso orkestro“ koncertas „Happy Days are Here Again“ „Forum Cinemas“ kino teatruose bus rodomas rugpjūčio 27 ir 28 dienomis.

Koncertas rodomas originalo kalba ir su angliškais subtitrais.