N-18. Suaugusiems nuo 18 metų.
RC premjera: komedija „Kaip patenkinti moterį“. Tik SUAUGUSIEMS
RC premiere: HOW TO PLEASE A WOMAN (N-18) (2022)
Žanras: Komedija, romantinis
Sukurta: Australija
Platintojas: Garsų Pasaulio Įrašai UAB
Kino teatruose nuo: 2022-07-07
Trukmė: 1h 47 min
Cenzas: N-18. Suaugusiems nuo 18 metų.

Liepos 7 dieną 21 val. kino teatre „Forum Cinemas Vingis“ tavęs laukia siautulingas komedijos KAIP PATENKINTI MOTERĮ pristatymo vakarėlis tik SUAUGUSIEMS!

Nepamirštamas laikas tau ir tavo draugei! Aistras kaitins – burbuliukai, šokoladas, pikantiški siurprizai ir ...filmas, kurį PRIVALAI pamatyti!

Tegu vasaros naktys būna karštos!


Pikantiška komedija - „Kaip patenkinti moterį“. Norite tvarkingų namų? Kvieskite striptizo šokėją!

Tik įsivaizduokite – jūs savo namuose patogiai įsitaisiusi ant sofos, o nuo jūsų svetainės baldų dulkes muzikos ritmu valo žavus, pusnuogis ir laaabai sportiškas vyriškis! Jis pasiruošęs išpildyti visus jūsų norus – išplauti grindis, nuvalyti langus, išblizginti vonią bei ... mažytis bonusiukas, jei tik užsigeisite – aistringai pašoks ar švelniai pamylės ir ...orgazmas garantuotas! Viskas įskaičiuota į kainą! Viliojantis pasiūlymas, tiesa?

Tokia verslo idėja šovė į galvą Džinai (akt. Sally Phillips ) po to, kai jos geriausios draugės iš plaukimo klubo, sugalvojo įteikti jai pikantišką dovaną gimtadienio proga – striptizo šokėją! Deja, Džinai, tokia dovanėlė ne prie širdies… Koks dar striptizas, jeigu pačios gyvenimas ritasi velniop – su vyru nebėr jokių intymių santykių jau 2-jus metus ir darbe vienos bėdos. Nereikia jai striptizo, tegu tas gražuolis geriau namus išvalo, bent jau bus naudos! Ir naudos buvo! O kai viršininkas atleido ją iš darbo, Džina nusprendžia pradėti namų valymo verslą, kurio pagrindinė taisyklė: „Valymas turi būtis efektyvus, plius privalomas minimum vienas orgazmas“.

Ir versliukas įsisuko! Kiek daug norų turi moterys! Vienai reikia neskubėti, pradėti nuo džino su toniku, kitai reikia ilgos įžangos, trečiai nepatinka kai liečiamos jos intymios zonos!

Taigi, aistringam versliukui klestint, Džina ir vadybininkas Styvas (akt. Erik Thomson) pastebi, kad klientams reikia kažko daugiau – ne tik namų tvarkymo, sekso, bet ir... dar didesnio malonumo! Keisti šio versliuko nuansėliai priverčia komandą ieškoti detalių, kurios klientams suteiktų dar daugiau malonių akimirkų! Būdama šios firmos bose, Džina išmoksta rūpintis savo laime, neslėpti pačių intymiausių savo norų bei atranda tai, kas jai teikia malonumą ir pagaliau sutinka tikrąją savo gyvenimo meilę!

Jei jums patiko tokie kultiniai filmai, kaip „Striptizo ereliai“ ar „Bridžitos Džouns dienoraštis“, ši kino juosta kaip tik jums.

Amžiaus cenzas: N-18

Filmas anglų kalba su lietuviškais subtitrais.

Režisierius: Renée Webster

Vaidina: Sally Phillips, Alexander England, Erik Thomson, Josh Thomson, Myles Pollard ir kt.