N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.
zzzTyli naktis
zzzzSilent night (2022)
Žanras: Komedija, drama
Sukurta: Didžioji Britanija
Platintojas: Garsų Pasaulio Įrašai UAB
Vaidina: Keira Knightley
Kino teatruose nuo: 2022-05-06
Trukmė: 1h 30 min
Cenzas: N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.

Nuo gegužės 6 dienos didžiuosiuose kino ekranuose pasirodys komiška drama „Tyli naktis“ su ypatinga aktorių komanda - Keira Knightley, Matthew Goode, Annabelle Wallis, Lily-Rose Depp bei jaunąja filmo „Zuikis Džodžo“ žvaigžde Roman Griffin Davis, kurių vaidyba pribloškia savo tikrumu ir priverčia patikėti, kad gyvenimą reikia švęsti, netgi tada, kai nebėra kur trauktis. Taigi, jei nebegali nieko pakeisti, spjauk į viską ir pasilinksmink iš širdies!

Geriausių draugų kompanija susirenka ištaigingoje Neli (akt. Keira Knightley) ir Saimono (akt. Matthew Goode) užmiesčio viloje švęsti Kalėdų… paskutinį kartą... dėl labai paprastos priežasties. Žemę pamažu gaubia nuodingųjų dujų debesis, kuris pražūtingas visai žmonijai rytoj praris visą planetą. Artėja pasaulio pabaiga, išgyventi nebėra jokių šansų.

Taigi, geriausi draugai dar turi laiko iki ryto pagyventi taip, kaip niekada anksčiau! Kad paskutinis vakaras būtų tobulai linksmas jį reikia švęsti su trenksmu ir būtinai viską sugadinti, t. y. pradėti aiškintis kas myli, o kas nekenčia, išsipasakoti nuodėmes, atskleisti paslaptis, slapta bučiuotis, o tada verkti arba juoktis iki ašarų... Kai šampanas liejasi laisvai, oi, kiek naujo gali sužinoti apie tuos, su kuriais praleidai tūkstančius smagiausių valandų savo gyvenime! Viskas turi būti super – skanu, smagu ir stilinga! Stiprūs pojūčiai garantuoti, nes mirtis kvėpuoja tau į nugarą ir gali sau leisti labai daug.

Filmas „Tyli naktis“, kupinas šmaikščių dialogų, spalvingų herojų charakterių, įtrauks į intensyvių ir nenuspėjamų įvykių sūkurį, šiek tiek šokiruos, liūdins ir tarpais privers smagiai kvatotis, o jausmai, kurie užplūs filmo pabaigoje bus verti pačių prieštaringiausių išgyvenimų.

Filmas anglų kalba su lietuviškais subtitrais.

Režisierius: Camille Griffin

Vaidina: Keira Knightley (,,Karibų piratai”), Matthew Goode (“Vienišas vyras”, “Vaizduotės žaidimas”), Roman Griffin Davis (“ZuikiS Džodžo”), Lily-Rose Depp (“Anglijos karalius”, “Pakeleivių karta”) irk t.