N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.
Betmenas. Svečiuose Dailius Dargis
The Batman. Guest Dailius Dargis (2022)
Žanras: Veiksmo, kriminalinis
Sukurta: JAV
Platintojas: Acme Film, UAB
Kino teatruose nuo: 2022-03-03
Trukmė: 2h 55 min
Cenzas: N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.

Kovo 3 dieną 20:30 val. „Forum Cinemas Vingis“, kino blogeriai „Pasiklydę ekrane“ kviečia Jus į specialų naujojo režisieriaus Matto Reeveso filmo „Betmenas“ (angl. „The Batman“) seansą bei susitikimą su rašytoju ir tikro gyvenimo istorijų tyrinėtoju Dailiumi Dargiu, kuris yra parašęs „Kruvinasis mafijos maršrutas“, „Tikroji Daktarų istorija“, „Kamuoliniai prie bausmės linijos. Nuo futbolo akademijos iki amfetamino laboratorijos“, „Kriminalinė agurkinių odisėja“ ir kitas su kriminaliniu pasauliu susijusias knygas.

Toks neeilinis svečias yra pasirinktas ne šiaip sau, o todėl, jog naujasis „Betmenas“ – tai tikrų tikriausias detektyvinis filmas apie serijinio žudiko paieškas. Be to, filmas yra paremtas ne tik nuostabiais komiksais „Betmenas. Pirmieji metai“ (angl. „Batman: Year One“) ir „Betmenas: Ilgasis Helovinas“ (angl. „Batman: The Long Halloween“), bet dar ir įkvėptas žymaus 1970-aisiais San Franciske siautėjusio serijinio žudiko, pravarde „Zodiakas“, istorija.

Prieš filmą įvyks trumpa diskusija su svečiu apie kriminalinį pasaulį, nusikaltėlių paieškas, serijinius žudikus, senesnius filmus apie „Betmeną“ – pradedant Timo Burtono darbais ir užbaigiant Christopherio Nolano trilogija. Taip pat žiūrovams bus paruoštos užduotys, kurių metu bus galima laimėti puikius rėmėjų įsteigtus prizus.

Renginio rėmėjai: „Gera dovana“, „Sushi Masters“, „KuroNeko“ ir „TermoPasta“.

Filmas anglų kalba su lietuviškais subtitrais.

Režisierius: Reeves („Beždžionių planeta”)

Vaidina: Robert Pattinson („Tenet”), Zoë Kravitz („Fantastiniai gyvūnai: Grindelvaldo piktadarystės”), Paul Dano („12 vergovės metų”), Jeffrey Wright („Mirtis palauks”, „Westworld”), John Turturro („Transformeriai”), Peter Sarsgaard („Šaunioji septyniukė”), Jayme Lawson, Andy Serkis („Beždžionių planeta”, „Juodoji pantera”), Colin Farrell („Džentelmenai”, „Fantastiniai gyvūnai ir kur juos rasti”)

DĖMESIO! Respiratorių dėvėjimas kino salėse yra PRIVALOMAS (nuo 6 m. amžiaus) viso seanso seanso metu, išskyrus žiūrovams kino salėje valgymo ir (ar) gėrimo metu.