N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.
Meilė yra arti
Miłość jest Blisko (2022)
Žanras: Komedija, romantinis
Sukurta: Lenkija
Platintojas: Kinostar Filmverleih GmbH
Kino teatruose nuo: 2022-03-04
Trukmė: 1h 43 min
Cenzas: N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.

Natalija ir Adomas pažįstami nuo vaikystės. Jie niekada nebuvo pora, bet visada buvo kartu. Jie yra kaimynai, gyvena gretimuose butuose, o jų miegamuosius skiria tik plonytė siena. Natalija trokšta vyro, geriausia – rūpestingo namų šeimininko, kuris išlaikytų ją ir jos sūnų. Po skyrybų Adomas ieško stiprių emocijų ir svajoja vykti į Amazonę. Vieną dieną Natalijos ir Adomo svajonės išsipildo. Jam likimas atveda gražuolę Mariką, keliautoją ir rašytoją, kuri pakviečia vyrą į savo pasaulį. O Bruno, pasiturintis odontologas, norintis įgyvendinti visas savo svajones, įsimyli Nataliją. Atsitiktinės pažintys atrodo daug žadančios...

Režisierius apie filmą: Nuo tada, kai 1939 m. Ernstas Lubitschas sukūrė „Parduotuvę už kampo“, romantinė komedija patyrė daugybę metamorfozių. Tačiau niekas nepakeitė pagrindinės prielaidos, kurios siekia kiekvienas šio žanro režisierius: sukurti pasaulį, į kurį patenkama be baimės ir nerimo, dėl veikėjų laimės. Mūsų filmas yra romantinė komedija, kupina intelektualaus humoro jausmo, tai linksma, tikėjimą hepiendu įtvirtinanti istorija apie likimą ir tikrų jausmų atradimą. Tai kinas, skirtas žiūrovams, norintiems pasijusti geriau, pasijuokti ir pasvajoti. Ir tai yra kino pramogų esencija.

Filmas lenkų kalba su lietuviškais subtitrais.

Režisierius: Radoslaw Dunaszewski

Vaidina: Wojciech Solarz, Weronika Ksiazkiewicz, Olga Boladz

DĖMESIO! Respiratorių arba medicininių kaukių dėvėjimas kino salėse yra PRIVALOMAS (nuo 6 m. amžiaus) viso seanso seanso metu, išskyrus žiūrovams kino salėje valgymo ir (ar) gėrimo metu.