N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.
LNK Kino Startas: Betmenas
LNK Kino Startas: The Batman (2022)
Žanras: Veiksmo, kriminalinis
Sukurta: JAV
Platintojas: Acme Film, UAB
Režisierius: Matt Reeves
Vaidina: Robert Pattinson
Kino teatruose nuo: 2022-03-03
Trukmė: 2h 55 min
Cenzas: N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.

Vienas pirmųjų ir labiausiai mylimų superherojų – Betmenas – sugrįžta į didžiuosius ekranus su istorija apie savo kaip kaukėto kovotojo už teisybę kelio pradžią. Gotamo miestui kenčiant nuo įvairiausių piktadarių ir nusikaltėlių, jaunajam milijonieriui Briusui Veinui trūksta kantrybė ir jis nusprendžia priemonių imtis pats. Siekdamas paslaptyje išlaikyti savo tapatybę, Briusas su nusikaltėliais ima kovoti vilkėdamas šikšnosparnį primenantį kostiumą, o dėkingi miesto gyventojai netrunka paslaptingąjį kovotoją pavadinti Betmenu.

Padedamas ištikimo liokajaus Alfredo ir policijos leitenanto Džeimso Gordono, Betmenas netrukus susiduria su Mįsliumi – paslaptingu žudiku, nusitaikiusiu į Gotamo elitą. Sekdamas Mįsliaus pėdsakais, Betmenas bus priverstas pasikliauti keisčiausiais sąjungininkais, atras savo šeimos ryšį su Gotamo kriminaliniu pasauliu ir turės pasitelkti visą savo išmintį, jėgas bei resursus, kad įvykdytų teisingumą galingiems korumpuotiems nusikaltėliams, baimės gniaužtuose įkalinusiems jo mylimą miestą.

Filmas anglų kalba su lietuviškais subtitrais.

Režisierius: Reeves („Beždžionių planeta”)

Vaidina: Robert Pattinson („Tenet”), Zoë Kravitz („Fantastiniai gyvūnai: Grindelvaldo piktadarystės”), Paul Dano („12 vergovės metų”), Jeffrey Wright („Mirtis palauks”, „Westworld”), John Turturro („Transformeriai”), Peter Sarsgaard („Šaunioji septyniukė”), Jayme Lawson, Andy Serkis („Beždžionių planeta”, „Juodoji pantera”), Colin Farrell („Džentelmenai”, „Fantastiniai gyvūnai ir kur juos rasti”)

DĖMESIO! Respiratorių dėvėjimas kino salėse yra PRIVALOMAS (nuo 6 m. amžiaus) viso seanso seanso metu, išskyrus žiūrovams kino salėje valgymo ir (ar) gėrimo metu.