Įvairaus amžiaus žiūrovams
TAVO VAIKAS sekmadienio kinas: Viškis piškis ir tamsos žiurkėnas (dubliuotas)
TAVO VAIKAS premiere: Chickenhare and The Hamster of Darkness (dubbed) (2022)
Žanras: Animacija, šeimos
Sukurta: Belgija, Prancūzija
Platintojas: VLG filmai, UAB
Kino teatruose nuo: 2022-02-13
Trukmė: 1h 31 min
Cenzas: Įvairaus amžiaus žiūrovams

Atkaklus, charizmatiškas ir velniškai nerangus Viškis Piškis labiau už viską pasaulyje svajoja tapti nuotykių ieškotoju. Kuomet gimtiesiems Viškio Piškio namams iškyla grėsmė, ilgaausis narsuolis iškeliauja į tolimus kraštus. Jo užduotis – rasti paslaptingąjį Tamsos žiurkėną – tik jis gali išgelbėti gimtąją ilgaausio karalystę. Kelias tikslo link pasirodo nelengvas – Viškio Piškio ir naujų jo draugų laukia aibė grėsmių, nepamirštami nuotykiai ir tolimi kraštai, tačiau narsios širdys ir geri ketinimai pajėgūs įveikti net didžiausias kliūtis!

Kvapą gniaužiantis animacinis nuotykių filmas visai šeimai žiūrovus supažindins su nematytais kraštais, naujais herojais ir privers patikėti, jog mūsų keistenybės daro mus ypatingais ir nepakartojamais.

Filmas dubliuotas lietuviškai, be subtitrų.

Režisierius: Ben Stassen, Benjamin Mousquet

Scenarijus: David Collard

Įgarsina: Danny Fehsenfeld, Joe Ochman, Donte Paris

Lietuviškai įgarsina: Liubomiras Laucevičius, Tomas Žaibus, Saulius Bagaliūnas, Martyna Gedvilaitė, Jurgis Damaševičius, Algirdas Dainavičius

Dubliažo režisierius: Linas Kalėda, UAB „Aktida“

DĖMESIO! Respiratorių dėvėjimas kino salėse yra PRIVALOMAS (nuo 6 m. amžiaus) viso seanso seanso metu, išskyrus geriant ir (arba) valgant, užkandžiaujant.