N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.
Fantazijos tik suaugusiems
Fantasies (2021)
Žanras: Komedija, romantinis
Platintojas: Garsų Pasaulio Įrašai UAB
Vaidina: Monica Bellucci
Kino teatruose nuo: 2022-02-11
Trukmė: 1h 42 min
Cenzas: N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.

Komedijoje „Fantazijos tik suaugusiems“ – seksualioji Monica Bellucci

Nuo vasario 11 dienos kino teatruose romantinis filmas intriguojančiu pavadinimu „Fantazijos tik suaugusiems“. Švelniai erotišką prieskonį šiai smagiai prancūziškai komedijai suteiks nepakartojama aktorių vaidyba ir, žinoma, nuostabioji Monica Bellucci.

Miegamojo durims užsidarius liekame vieni su savo partneriu ir tada, tada...išlaisviname savo erotines fantazijas... Kas „uždega“ jus? Erotiniai filmai, vaidmenų žaidimai, o gal...? Visa tai meilei suteikia spalvų, o kartais virsta į juokingas nepatogias ar linksmas paslaptis, kurias saugote tik jūs ir jūsų mylimasis.

Filmo „Fantazijos tik suaugusiems“ herojai – šešios sutuoktinių poros, kurias sieja viena ir ta pati problemytė – noras „įžiebti“ prigesusią aistrą nuobodoku tapusiame savo „lovos“ gyvenime. Porelės ryžtasi neįtikėtinam iššūkiui – užsirašyti į intymaus gyvenimo gelbėjimo kursus! Kas galėjo pagalvoti, kad uždaroje kursų grupėje išgirsite aukso vertės patarimų! Čia be užuolankų dalijamasi idėjomis kaip pažadinti miegančią aistrą, kokios pozos yra tinkamiausios, kokiu laiku geriausia mylėtis, netgi gilinamasi į prisilietimų filosofiją! Kursus būtina lankyti ir nepraleisti nei vienos pamokos, o kad žinios nepasentų, būtina „namų darbus“ atlikti tuojau pat!

Išmoktos seksualumo, intymumo ir partnerio viliojimo lovoje pamokos į porų gyvenimus įneša juoko, netikėtų situacijų, drąsos ir pasitikėjimo savimi.

Ar pavyks visoms poroms baigti ekstremalius intymaus gyvenimo gelbėjimo kursus?

Gardaus juoko kupina komedija be užuolankų, išlaisvins pačias slapčiausias fantazijas ir pravers svetimo miegamojo duris kino teatruose jau nuo vasario 11 dienos.

Amžiaus cenzas: N-16

Filmas prancūzų kalba su lietuviškais subtitrais.

Režisieriai: David Foenkinos, Stéphane Foenkinos

Vaidina: Karin Viard, Carole Bouquet, Monica Bellucci, Denis Podalydès, Suzanne Clément, Mathys Barbedette ir kt.

DĖMESIO! Respiratorių dėvėjimas kino salėse yra PRIVALOMAS (nuo 6 m. amžiaus) viso seanso seanso metu, išskyrus geriant ir (arba) valgant, užkandžiaujant.