N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.
Spencer
Spencer (2021)
Žanras: Drama, biografinis
Sukurta: Didžioji Britanija, Vokietija, JAV
Platintojas: Acme Film, UAB
Vaidina: Kristen Stewart
Kino teatruose nuo: 2022-03-11
Trukmė: 1h 57 min
Cenzas: N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.

1992-ieji. Britų karališkajai šeimai priklausančiame Sendringemo dvare Norfolko grafystėje verda pasiruošimai Kalėdoms. Būtent šiame dvare didžiausias metų šventes sutiks karalienė Elžbieta II ir visa jos šeima.

Į Norfolką atvyksta ir princesė Diana (aktorė Kristen Stewart). Per dešimtmetį, praleistą santuokoje su princu Čarlzu, ji apie karališkąją šeimą ir jos papročius bei prievoles sužinojo daugiau nei pakankamai. Dianai jau nebėra paslaptis ir Čarlzo romanas su kita moterimi – Kamila. Nors šimtą kartų mieliau būtų bet kur kitur, tik ne čia, dėl savo mylimų berniukų Viljamo ir Hario princesė nusprendžia sukąsti dantis ir apsimesti, kad viskas yra puiku.

Jaudinanti tragiško likimo princesės Dianos istorija – jos vedybų pabaigos pradžia – papasakota naujame biografinės juostos „Džeki“ kūrėjų filme. Puikus K. Stewart persikūnijimas į „širdžių princesę“, vadinamas geriausiu (ar vienu geriausių) jos gyvenimo vaidmeniu.

Filmas anglų kalba su lietuviškais subtitrais.

Režisierius: Pablo Larrain

Vaidina: Timothy Spall, Kristen Stewart, Sally Hawkins, Sean Harris, Jack Farthing

DĖMESIO! Respiratorių arba medicininių kaukių dėvėjimas kino salėse yra PRIVALOMAS (nuo 6 m. amžiaus) viso seanso seanso metu, išskyrus žiūrovams kino salėje valgymo ir (ar) gėrimo metu.